Medicina chineză. Peste 1.000 de remedii la îndemîna ta

Mai multe poze

Medicina chineză. Peste 1.000 de remedii la îndemîna ta
180,00 MDL (45,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții 

Medicina chineza ofera o combinatie de tratamente bazate pe remediile traditionale, acupunctura, masajul chinezesc, taijiquan si qigong. Cu ajutorul lor puteti gasi solutii de vindecare pentru problemele de sanatate fara sa apelati la medicamente.
Stiati ca, prin aplicarea feliilor de mar pe piele, puteti scapa de senzatia de mincarime, ca puteti opri hemoragia nazala doar incrucisind si tragind de degetele mijlocii sau ca presiunea singelui scade mincind citeva alune? Sint doar unele dintre cele peste 1.000 de remedii si sfaturi practice adunate de autoare in mai mult de 30 de ani de experienta si verificate in practica de mii de ani a medicinei chineze. Urmind sfaturile oferite de aceasta carte, veti descoperi calea spre o viata mai sanatoasa.

Cuprins: Plantele medicinale chinezesti • Terapia alimentara • Masajul chinezesc • Remedii traditionale • Qigong • Remedii preparate acasa de la A la Z

Despre Autor

Lihua Wang, fost cardiolog la Academia Chineza de Medicina Traditionala din Beijing, a predat patru ani acupunctura si herbologie la Colegiul de Medicina Orientala din Oregon. Din 1992, practica medicina traditionala chineza in Portland, Oregon.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0162-8
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri