Medaliile Succesului 3. Marele Muzeu al Cărţii

Medaliile Succesului 3. Marele Muzeu al Cărţii
204,00 MDL (51,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Trilogia Medaliile succesului ii conduce pe copii pe lungul, dar frumosul drum spre performanta. In primele doua volume ei au aflat cum sa cistige 14 medalii (cite 7 pentru fiecare carte). Acum, la cel de-al treilea volum, desavirsim profilul unui copil puternic, stapin pe fortele sale, fericit si care sa stie sa primeasca tot ce este mai bun de la viata.

Spiridusii Voin (Vointa) si Motivo (Motivatia) ii ajuta sa afle cum pot sa fie organizati, sa se adapteze, sa fie altruisti si sa ia decizii bune, sa rezolve orice problema si sa lucreze in echipa, sa ajunga la Marea medalie a succesului. La sfirsitul volumului veti gasi toate medaliile succesului – dati-i-le copilului pe masura ce le va cistiga. Dumneavoastra, parintele, sinteti arhitectul viitorului lui!

Noi, in calitate de profesori universitari, am scris aceasta carte pe baza celor mai noi cercetari din domeniile psihologiei si stiintelor educatiei. Iata de ce va sintem alaturi in aceasta minunata calatorie: parinte de succes pentru un copil de succes!” -- Georgeta Panisoara, Ion-Ovidiu Panisoara


Despre AutorGeorgeta Pânişoară este conferentiar doctor la Departamentul de Psihologie al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti.

A scris 7 carti (este coordonatoarea volumului Psihologia copilului modern si a colectiei „Psihologia copilului & Parenting” la Editura Polirom), a fost implicata in proiecte nationale si internationale de profil.

Ion-Ovidiu Panisoara este profesor doctor, director al Departamentului de Formare a Profesorilor si conducator de doctorat in Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti.

A scris 17 volume, dintre care Comunicarea eficienta, aparut la Editura Polirom in trei editii, a fost distins cu premiul Academiei Romane.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Polirom
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-973-46-4805-4
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri