Matematică Distractivă pentru Copii Harnici. Clasa a II-a

Matematică Distractivă pentru Copii Harnici. Clasa a II-a
25,00 MDL (5,03 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tinînd cont de rolul matematicii în dezvoltarea stiintei si societătii, de importanţa pe care o are în viaţă, se impune consolidarea cunoştinţelor matematice încă din clasele primare. Deşi este considerată de unii accesibilă doar unui număr restrîns de persoane, eu consider că poate fi înţeleasă de oricine se apropie cu interes de ea.

Problemele din această carte sînt atrăgătoare şi utile. Ele nu doar stimulează gîndirea, ci au şi menirea de a dezvolta imaginaţia şi spiritul de observaţie al elevilor. Rezolvîndu-le, îţi vei perfecţiona deprinderile formate cu alte lucrări, pregătindu-te totodată şi în vederea participării cu succes la diverse concursuri şcolare.

Le-am structurat în 35 de teste în ideea că, lucrînd unul pe săp-tămînă, va fi acoperit întregul an şcolar. La sfîrşitul fiecărui test am pus, pentru relaxare, o glumă sau un joc matematic care sper că-ţi vor fi utile în vacanţă.

Încearcă să le lucrezi singur, fără să ceri ajutor. Numai ceea ce lucrezi singur lasă în memorie o urmă pe care te poţi baza în încercările tale viitoare. Dacă totuşi nu ai nicio idee, aruncă o privire la indicaţii şi încearcă din nou.

În matematică, voinţa însoţită de ordine, disciplină, sistematizare şi ritmicitate în muncă determină evoluţii spectaculoase şi aduce mari satisfacţii elevului şi familiei.

Dragi părinţi, bunici şi învăţătători, încurajaţi-i pe cei mici să se apropie de matematică, căci ea este cheia succesului lor în viitor. Explicaţi-le taina muncii permanente!

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Lyceum
Apariția: 2014
ISBN: 978-9975-4042-3-5
Dimensiuni: 16,6 x 24 cm
Greutatea: 0.1520

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: