Matematică Distractivă pentru Copii Harnici. Clasa a I-a

Matematică Distractivă pentru Copii Harnici. Clasa a I-a
25,00 MDL (5,03 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Mai mult decît orice, matematica înseamnă să rezolvi probleme, înţelegînd prin problemă căutarea unui drum care să conducă de la nişte date la rezultate concrete. De cele mai multe ori însă, o problemă matematică este o întrebare al cărui răspuns nu poate fi dat imediat, prin aplicarea directă a unei scheme arhicunoscute, ci mai necesită ceva - o idee.

Rezolvarea de probleme le aduce elevilor bucurii, satisfacţii. Cu cît este mai dificilă problema, cu atît mai mare bucuria şi satisfacţia rezolvării ei.

M-am străduit în această carte de matematică să-i conduc pe micii rezolvatori de probleme spre satisfacţia reuşitei, spre bucuria descifrării secretelor problemelor, ceva mai dificile decît cele de la o oră obişnuită de clasă.

Ştim cu toţii că succesul constă din 99 % muncă şi numai 1 % - talent.

Dragi părinţi, bunici şi învăţători, susţineţi-i pe cei mici în încercarea lor de a pătunde tainele matematicii!

Munca la catedră m-a învăţat performanţele rezolvării unei singure probleme pe zi, indiferent de statutul zilei respective (zi obişnuită sau de sărbătoare). Se adună astfel 365 de probleme rezolvate în plus, într-un an calendaristic.

Ce bagaj formidabil! Ce bază solidă pentru fiecare an următor! Efortul e minim. Nu uitaţi însă să verificaţi corectitudinea rezolvării şi, uneori, să îndrumaţi copilul cînd e în impas.

Şi încă ceva... Ştiţi ce repede această "corvoadă" la început, se transformă în obişnuinţă, ca mai apoi să devină o relaxare şi, în final, o responsabilitate plăcută.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 88
Editura: Lyceum
Apariția: 2014
ISBN: 978-9975-4273-8-8
Dimensiuni: 16,6 x 24cm
Greutatea: 0.1420

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: