Matematica Copiilor

Matematica Copiilor
20,00 MDL (5,00 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 18,00 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dragi copii! Stimaţi părinţi şi educatori!

Am pregătit pentru voi această lucrare ce conţine probe de formare şi evaluare. Obiectivul trasat este orientarea copilului în lumea mare şi interesantă a matematicii. Scopul care l-am trasat este formarea personalităţii viitorului elev şi dezvoltarea comportamentelor cognitiv, afectiv, social şi motor.

Prin această lucrare copiii vor continua la un nivel mai înalt decît în anii precedenţi să studieze numărarea, scrierea şi ordonarea, se vor familiariza cu dimensiunile obiectelor şi cu cele mai simple figuri geometrice, cu mulţimi şi submultimi, unităti de măsură.

A preda primele noţiuni de matematică copiilor mici este o sarcină pe care cel ce şi-o ia trebuie să aibă atît conştiinţa deplină a unei răspunderi greu de estimat, cît şi talentul incomparabil de a se putea face înţeles de copiii care au ajuns în dezvoltarea lor intelectuală la etapa iniţială a însuşirii şi folosirii raţionamenului logic-deductiv specific construcţiei matematice.

De aceea, conceperea, elaborarea şi utilizarea unei lucrări ce conţine elemente de matematică pentru învăţămîntul preşcolar şi primar necesită, pe lîngă calităţile de educător, învăţător şi o pricepere rodnică de a îmbina cunoştinţele cu capacităţile de a forma atitudinea pozitivă faţă de matematică

Vă îndemnăm să folosiţi testele din carte în procesul de modelare a personalităţii copilului, să redescoperim copilul adecvat valorilor sale. Lucrarea va ajuta copilul să obţină cunoştinţele necesare în domeniul matematicii pentru a merge în clasa I.

Sperăm că matematica va deveni pentru copiii care vor lucra cu această lucrare un prieten pentru toată viaţa. -- Autorul

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 64
Editura: Lyceum
Apariția: 2009
ISBN: 9975-939-05-8
Dimensiuni: 20,1 x 29 cm
Greutatea: 0.1540

Pareri