Măsura Timpului

Măsura Timpului
172,00 MDL (34,57 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Inventatorul primului ceas este pedepsit pentru că a încercat să măsoare cel mai mare dar al lui Dumnezeu. Este exilat într-o peşteră timp de mai multe secole şi obligat să asculte vocile celor care vin la el în căutarea mai multor zile, mai multor ani. 

În cele din urmă, cu sufletul aproape frânt, Tatăl Timp este eliberat împreună cu clepsidra magică şi cu o misiune: o şansă de a-şi spăla păcatele şi de-ai învăţa pe primii oameni adevărata măsură a timpului.  El se întoarce în lumea oamenilor, dominată de ticăitul ceasului marcând trecerea orelor şi începe o călătorie alături de nişte tovarăşi neobişnuiţi: o adolescentă care vrea să renunţe la viaţă şi un om de afaceri bătrân şi bogat care vrea să trăiască veşnic.

Pentru a se salva pe sine, el trebuie să-i salveze pe amândoi. Si să oprească lumea de la a-i salva. 

„Un scriitor cu suflet.” -- Los Angeles Times 

 

Despre Autor


 

Mitch Albom (n. 1958, Passaic, New Jersey), cunoscut romancier, comentator sportiv (Detroit Free Press), jurnalist de radio (ABC) si de televiziune („Sports Reporters“ de la ESPN) american, a absolvit sociologia la Brandeis University si a obtinut un MBA la Columbia University.

Este autorul a opt romane: Live Albom I (1987),Bo: Bo Schembechler (1989), Live Albom II (1990), Live Albom III (1992), Fab Five: Basketball, Trash Talk, the American Dream (1993), Live Albom IV (1995), Tuesdays with Morrie: An Old Man, a Young Man, and Life's Greatest Lesson (1997), The Five People You Meet in Heaven (Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai (2003).

Celebritatea i-a fost adusa de Tuesdays with Morrie, roman bazat pe conversatiile avute cu un fost profesor de la Brandeis,suferind de scleroza. Albom reconstituie emotionantul portret al unui adevarat mentor, fericit si senin in asteptarea mortii, de la care invata cum trebuie traita viata. Cartea s-a vandut in 5 milioane. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: The time keeper
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Rao
Apariția: Mai 2014
ISBN: 9786066096003
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri