Marja ta zilnica de profit

Marja ta zilnica de profit
280,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Ai grija de tine
 
Semintele cresc cel mai bine când pamantul este îngrijit cum trebuie, irigat si fertilizat. Oamenii evoluează cel mai bine când sunt pregatiti fizic şi psihic. Este dificil să realizezi un obiectiv important dacă eşti bolnav sau obosit.
 
Pentru a fi cât mai eficient, trebuie să te asiguri ca, mai întâi, ai grija de tine. Soţia mea, Lisa, mi-a inspirat această strategie şi familia mea caută s-o aplice zilnic. Inainte să începem proiecte importante, făcem efortul să ne asigurăm că suntem bine pregătiţi.
 
•    Somn. Dată eşti obosit tot timpul, nu poţi să lucrezi cu randament maxim, ceea ce face aproape imposibila realizarea unui obiectiv important,
 
•    Exerciţii fizice. Există o vorbă: „plăteşte acum sau vei plăti mai mult mai târziu”. Lipsa de exerciţii fizice are ca rezultat o stare proastă a sănătăţii, lipsă de concentrare şi de energie. Când am început să fac în mod regulat exerciţii fizice, m-am simţit mult mai bine, iar energia şi concentrarea de care am beneficiat au compensat cu prisosinţă timpul petrecut în sala de gimnastica.
 
•    Mâncare sănătoasă. Pentru mine, a mânca sănătos inseamnă:
 
- să mănânc patru porţii de legume pe zi
- să limitez cantitatea de zahăr, carbohidraţi şi grăsimi
- să evit carnea procesată şi băuturile care conţin calorii
 
•    Hidratare. Dacă beau 8-12 pahare de apă pe zi, mă simt mai bine şi am mai puţină poftă să mănânc hrană nesănătoasă.
•    Echilibru psihic. Echilibrul psihic îi ajută pe oameni să facă faţă mai bine solicitărilor de zi cu zi. Eu şi cu Lisa, de exemplu, ne regăsim echilibrul prin manifestarea recunoştinţei faţă de Dumnezeu, Pentru alţii, funcţionează minunat yoga, meditaţia sau tehnicile de autosugestie. Dacă nu ai făcut-o deja, ia-ţi timp să decizi ce te face să te simţi mai puternic, mai plin de energie şi mai concentrat.

Inainte să începi lucrul la un obiectiv important, ai grijă de TINE:
 
•    dormi bine
•    fă exerciţii fizice
•    mănâncă sănătos
•    bea apă
•    recapătă-ţi echilibrul psihic
 
 
Gestioneaza-ti energia
 
 
Dacă te cunoşti bine pe tine însuţi, îţi poţi mari semnificativ productivitatea. Cheia este să te ocupi de sarcinile potrivite la timpul potrivit. Când te simţi în cea mai bună formă?
 
Toţi avem o perioadă din zi cand ne simţim mai creativi şi mai productivi. In timp ce puţini oameni se simt mai vioi şi mai plini de energie după-amiaza sau seara, majoritatea se simt plini de energie dimineaţa.

Cu această idee în minte, să ne gândim cum ne petrecem orele dimineţii? Ne ocupăm de proiectele sau de activităţile care necesită cel mai mare efort? Din păcate, răspunsul este, de obicei, „nu”.
 
Ne poticnim şi risipim cea mai bună parte a zilei ocupându-ne de e-mailuri, citind ziarul şi aflând noutăţile de la colegi. Ratăm şansa de a face muncă de calitate pentru a bea încă o ceaşcă de cafea cu colegii şi apoi ne miram când a trecut ziua.

Pentru a lupta împotriva acestei tendinţe, gândeşte-te cum ar putea să arate ziua ta perfectă. Nu mă gândesc la vreo fantezie, ci la o perioadă ideală de opt sau nouă ore de muncă — o zi în care ai fi ultraproductiv.
 
Ce ai face şi când? Cum ai combina sarcinile cele mai dificile cu dispoziţia ta naturală şi cu nivelul tău de energie?...

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Marja ta zilnica de profit
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: Publica

Pareri