Marilyn Monroe (vol. 2)

Adela Gregori și Milo Speriglio

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

                                             Tu Mi-ai Schimbat Viața

Abdel Sellou

199,00 MDL
 Tu ai un fel de paradis al tău

Nichita Stănescu

Preț special 95,40 MDL Preț standard 159,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Viața secretă a actriței Marilyn Monroe

Lucrarea de față are un subiect pe care puțini autori s-ar fi încumetat să-l abordeze, un preşedinte al Statelor Unite face o pasiune pentru cea mai strălucitoare şi admirată stea a Hollywood-ului, Marilyn Monroe. După ce pasiunea preşedintelui se consumă, acesta o părăseşte pe vedetă.

La rândul său, fratele preşedintelui, care se întâmplă să fie procurorul general al Statelor Unite, se îndrăgosteşte de aceeaşi actriță şi odată cu stingerea pasiunii, procedează într-un mod similar. Incredibila poveste continuă, actrița este găsită moartă şi se presupune că ar fi victima unei supradoze de somnifere.

Autorii acestei cărți, detectivi particulari din Los Angeles, cercetează viața și misteriosul deces al actriței, prezentând povestea transformării tinerei Norma Jeane în steaua de cinema Marilyn Monroe și amănunte uluitoare despre sfâr­șitul tragic al actriței.

Deși a avut mai mulți iubiți, se pare că Marilyn Monroe a avut parte de cea mai mare afecțiune în brațele celebrului jucător de baseball, Joe DiMaggio. Chiar dacă mariajul lor a durat doar 274 de zile, DiMaggio a fost mereu cu gândul la Marilyn Mon­roe. Nu s-a căsătorit după decesul actriței și a transmis la mormântul ei din Los Angeles câte un buchet de trandafiri, de trei ori pe săptămână, pentru următorii 20 de ani. Când a decedat, ultimele sale cuvinte au fost: În sfârșit o voi putea vedea pe Marilyn.

„Nu vreau să fiu bogată. Vreau să fiu iubită.”

Imaginea actriței Marilyn Monroe este atât de universală încât deseori credem că știm totul despre ea. Fie­care cuvânt și gest a făcut senzație în presă și a provocat controverse.

Dacă în copilărie nu se bucurase de dragoste și afecțiune, ca actriță a fost admirată de milioane de spectatori. În cariera sa, Marilyn a participat la 23 de filme, care au adus producătorilor peste 200 de milioane de dolari, cu toate că partea ei a fost de nici măcar 2 milioane. Marilyn era sinceră în dorinţa sa de a deveni o actriţă talentată. Nu-i păsa de bani.

Această carte confirmă că fiecare celebritate este precum un iceberg. Ceea ce este vizibil e doar o mică parte. Acum aveți posibilitatea să descoperiți neobișnuita viață a actri­ței Marilyn Monroe — o viață precum un mare film, atât ca frumusețe, cât și ca tensiune dramatică.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 384
Apariția: 2022
Coperta: Copertă tare
ISBN: 9789975323338