Marilyn Monroe (vol. 2)

Marilyn Monroe (vol. 2)
199,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 9 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Viața secretă a actriței Marilyn Monroe

Lucrarea de față are un subiect pe care puțini autori s-ar fi încumetat să-l abordeze, un preşedinte al Statelor Unite face o pasiune pentru cea mai strălucitoare şi admirată stea a Hollywood-ului, Marilyn Monroe. După ce pasiunea preşedintelui se consumă, acesta o părăseşte pe vedetă.

La rândul său, fratele preşedintelui, care se întâmplă să fie procurorul general al Statelor Unite, se îndrăgosteşte de aceeaşi actriță şi odată cu stingerea pasiunii, procedează într-un mod similar. Incredibila poveste continuă, actrița este găsită moartă şi se presupune că ar fi victima unei supradoze de somnifere.

Autorii acestei cărți, detectivi particulari din Los Angeles, cercetează viața și misteriosul deces al actriței, prezentând povestea transformării tinerei Norma Jeane în steaua de cinema Marilyn Monroe și amănunte uluitoare despre sfâr­șitul tragic al actriței.

Deși a avut mai mulți iubiți, se pare că Marilyn Monroe a avut parte de cea mai mare afecțiune în brațele celebrului jucător de baseball, Joe DiMaggio. Chiar dacă mariajul lor a durat doar 274 de zile, DiMaggio a fost mereu cu gândul la Marilyn Mon­roe. Nu s-a căsătorit după decesul actriței și a transmis la mormântul ei din Los Angeles câte un buchet de trandafiri, de trei ori pe săptămână, pentru următorii 20 de ani. Când a decedat, ultimele sale cuvinte au fost: În sfârșit o voi putea vedea pe Marilyn.

„Nu vreau să fiu bogată. Vreau să fiu iubită.”

Imaginea actriței Marilyn Monroe este atât de universală încât deseori credem că știm totul despre ea. Fie­care cuvânt și gest a făcut senzație în presă și a provocat controverse.

Dacă în copilărie nu se bucurase de dragoste și afecțiune, ca actriță a fost admirată de milioane de spectatori. În cariera sa, Marilyn a participat la 23 de filme, care au adus producătorilor peste 200 de milioane de dolari, cu toate că partea ei a fost de nici măcar 2 milioane. Marilyn era sinceră în dorinţa sa de a deveni o actriţă talentată. Nu-i păsa de bani.

Această carte confirmă că fiecare celebritate este precum un iceberg. Ceea ce este vizibil e doar o mică parte. Acum aveți posibilitatea să descoperiți neobișnuita viață a actri­ței Marilyn Monroe — o viață precum un mare film, atât ca frumusețe, cât și ca tensiune dramatică.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 384
Brand: Editura Bestseller
Apariția: 2022
ISBN: 9789975323338

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: