Marilyn Monroe - Secrete, glorie şi tragedie [Copertă moale]

Marilyn Monroe - Secrete, glorie şi tragedie [Copertă moale]
49,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Cartea de faţă este prima care foloseşte documente secrete, declasificate în 2006, oferind informaţii inedite în legătură cu depresiile lui Marilyn, presupusa relaţie cu JFK, preşedintele SUA, sau abuzul de sedative şi de alcool care i-a provocat moartea, la doar 36 de ani.

Marilyn Monroe – un nume sinonim cu frumuseţea şi cu faima, cea mai sexy actriţă a tuturor timpurilor – era, în realitate, o femeie mult mai complexă decât imaginea fabricată la Hollywood.

Norma Jean Mortensen s-a născut la Los Angeles, în 1926. Copilăria şi-a petrecut-o în familii adoptive şi în orfelinate, fără să-şi cunoască tatăl şi fără să-şi vadă prea des mama, internată într-un institut de psihiatrie. Căsătorită la 16 ani, doar pentru scurt timp, a fost descoperită de un fotograf, în timp ce lucra într-o fabrică de muniţie.

Succesul nu a întârziat să apară, cu filme ca Niagara, Şapte ani de căsnicie sau Unora le place jazzul, Marilyn devenind vedeta absolută a anilor 1950. Viaţa personală i-a fost marcată de alte două mariaje eşuate: cu celebrul jucător de baseball Joe DiMaggio, apoi cu Arthur Miller, nu mai puţin faimosul dramaturg. Relaţiile sale cu membrii familiei Kennedy şi cu Frank Sinatra au stârnit adevărate scandaluri în epocă.

Video despre Carte


Despre Autor

J. Randy Taraborrelli, jurnalist la The Times, Paris Match, The Daily Mail este  renumit pentru biografiile sale despre vedete din lumea filmului şi a muzicii, printre care Grace Kelly, Diana Ross, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Madonna, Cher. De acelaşi autor, la editura Litera Internaţional, a mai apărut în 2009 biografia Marilyn Monroe: secrete, glorie şi tragedie.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Secret Life of Marilyn Monroe
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Litera
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-675-650-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri