Marile Taine ale Omenirii

Marile Taine ale Omenirii
182,00 MDL (42,61 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au incercat sa dezlege misterele lumii. Cum am aparut pe pamint? Sintem singuri in univers? Sint intrebari pe care ni le punem si azi si la care Florin Gheorghita incearca sa raspunda recurgind la surse putin accesibile publicului larg.

Somati din pesterile tibetane, animale preistorice, scheletele de uriasi descoperite in diferite regiuni ale globului, obiectele stranii vazute de astronauti in timpul calatoriilor in spatiu – toate se regasesc in povesti fascinante, ilustrate cu numeroase fotografii, despre locuri legendare, intelepti uitati si civilizatii disparute.
 
Din cuprins:

Impresionantul secret al atlantilor • Oamenii sa nu fie zei! • Straniile mituri ale Creatiei • Cum au fost facuti oamenii? • Seniorii au intrat in umbre • Protoistoria ascunsa • Civilizatia uriasilor • In Carpati sint urme de oameni din era secundara! • Stralucitorii din Orion • Cheile lui Ophanim Enoh

Recenzii

”Editura Polirom revine cu o noua lucrare a scriitorului Florin Gheorghita, volum care doreste sa aduca in actualitate ultimele descoperiri in domeniul cunoasterii vietii omului pe Pamint.
Din cele mai vechi timpuri omul a incercat sa inteleaga si sa dezlege toate misterele lumii.

Autorul incearca sa aduca o lumina si ofera niste raspunsuri aducind in actualitate si in prim plan surse mai putin accesibile publicului larg. Multe dintre acestea sint fotografii document, informatii din diverse locuri si multe alte dovezi care vin sa intregeasca imaginea asupra acestei cunoasteri pe care autorul o propune. „Pe aceasta linie, textul intregii carti, intru totul neconformista, doreste sa-i ofere cititorului diverse spicuiri despre adevaruri ramase in umbra sau chiar ascunse in mod voit”, spune Florin Gheorghita.

Sa incercam sa fim mai prezenti si sa aflam cit mai multe din cuprinsul acestei carti, trecind totul prin propriul filtru si hotarind singuri daca putem accepta sau nu ceea ce lucrarea de fata are de transmis (…).”-- 29 iunie 2013, in Ziarul de Iasi

”Am scris aceasta carte fiind convins ca progresul fiecarui om in parte depinde in primul rind de „modelarea” propriei gindiri, prin largirea continua a cunoasterii Noului si a Adevarurilor nestiute sau chiar ascunse, cit si prin manifestari mereu „pozitive”. (…) Folosind acelasi stil bogat in informatii sustinute prin accente scientizate ale unor demonstrari faptice si ilustrari documentare prea putin cunoscute de public, am cautat sa prezint diferite aspecte mentinute prea mult timp sub voalul unor „mari taine”- care se cer totusi a fi explicate : tema aleasa este „adevarata Origine a Omenirii”. -- Florin GHEORGHITA in dialog cu Alexandru OROS, august 2013, pe www.universulterapiilor.ro

Despre Autor

Florin Gheorghita a publicat mai multe volume ce se ocupa de explicarea unor aspecte ale realitatii inconjuratoare aflate la limita cunoasterii umane si care s-au bucurat de un mare succes in rindul cititorilor.

La Editura Polirom a mai publicat: Lumi invizibile (1996), OZN eterice (1997), Fenomenul Valentina (1998), Incursiuni in alte lumi (1999), Seniorii cosmosului (2001), Karma si taina reincarnarii (2004), Dezvaluiri din invizibil (2008).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Polirom
Apariția: Iunie 2013
ISBN: 978-973-46-3631-0
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri