Maria Tudor. Povara Frumuseţii

Mai multe poze

Maria Tudor. Povara Frumuseţii
93,00 MDL (23,36 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Maria Tudor – una dintre cele mai frumoase prințese ale Europei secolului al XVI-lea – este sora temutului rege Henric al VIII-lea, din dinastia Tudor. Răsfățată de autoritarul ei frate, Maria duce o viață fericită, până în momentul când trebuie să se supună dorinței acestuia și să accepte căsătoria cu bătrânul rege Ludovic, în vederea încheierii unei alianțe cu Franța.

În secret însă, rămâne fidelă iubirii față de Charles Brandon, duce de Suffolk. Când regele Ludovic moare, după numai doi ani, Maria este hotărâtă să nu accepte o altă căsătorie de conveniență și decide să se unească în secret cu iubirea vieții ei. Ce doi sfidează voința regelui și conveniențele Curții, fără a ști dacă împreună vor găsi dragostea și fericirea sau dacă hotărârea lor le va aduce moartea.

Jean Plaidy este pseudonimul prolificei autoare britanice Eleanor Hibbert, cunoscută și sub numele de Victoria Holt. Cărțile sale, multe îmbinând istoria și ficțiunea, s-au vândut în 14 milioane de exemplare în întreaga lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 280
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-606-686-791-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri