Marele Arhitect al Universului. Tratat de Cosmologie şi Antropologie

Marele Arhitect al Universului. Tratat de Cosmologie şi Antropologie
311,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Aceasta carte il antreneaza pe cititor in formularea de raspunsuri la intrebarile cruciale, care au framantat societatea umana din toate timpurile si a caror actualitate se pastreaza intacta si in zilele noastre. Aflam totul sau aproape totul despre credintele privind aparitia lumii, din Antichitate pana la cele maimoderne teorii ale astrofizicii actuale - Big Bang, universurile paralele etc; la fel, despre aparitia vietii pe Pamant, despre om si evolutia lui ca si posibilitatea existentei vietii extraterestre.

Autorul conduce dezbaterea, pana la epuizare, pe planurile paralele ale Stiintei si Religiei si, in interiorul acestora, pe diferitele paliere ale principalelor religii contemporane si respectiv ale curentelor si teoriilor stiintifice despre aparitia si disparitia universului si a vietii.

Totul este readus la suprafata, din preistoria si istoria civilizatiei umane, trecut prin filtrul cunoasterii contemporane, pentru a fi proiectat in panorama pe care autorul o deseneaza pentru secolul al XXI-lea.

O carte de stiinta, o carte de mitologie si istorie antica, o carte de metafizica si ezoterism, toate intr-un riguros tratat de cosmologie si antropologie despre univers, viata si moarte, pe care autorul le construieste, imbinand exigenta stiintifica cu accesibilitatea maxima, pe baza unei bibliografii impresionante, de peste 700 de titluri de referinta din literatura de specialitate.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 960
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2012
ISBN: 9786066093408
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 1.1300

Pareri