Marea Iubirii Pierdute

Mai multe poze

Marea Iubirii Pierdute
266,00 MDL (53,47 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Celestria isi petrece intotdeauna vacanta de vara la Pendrift Hall, conacul stravechi din Cornwall, acoperit de glicina si vita-de-vie, care fusese caminul familiei Montague timp de generatii intregi. In vara anului 1958, punctul culminant este un bal fastuos organizat in onoarea celei de-a cincizecea aniversari a lui Archie Montague, iar frumoasa fata, aflata in pragul maturitatii, asteapta cu nerabdare sa isi puna in practica talentele in materie de flirt asupra baietilor din familia Wilmotte. Insa, ceea ce ar fi trebuit sa fie o noapte de sarbatoare se termina cu o catastrofa.

Ca urmare, bunicul Celestriei o incurajeaza sa faca pe detectivul, sa gaseasca o explicatie pentru evenimentele uluitoare. Ancheta o poarta pe coasta Italiei, in tinutul aspru al Pugliei si la racoarea arcadelor Manastirii Santa Maria del Mare.

Aici, Celestria cunoaste un strain misterios si este nevoita sa infrunte adevaruri neplacute despre familia ei - si despre ea insasi. Odata cu aceasta experienta, se va transforma - dintr-o fata egoista devenind o femeie matura - salvandu-si familia.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Rao
Apariția: Aprilie 2010
ISBN: 978-973-54-0169-6
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.5300

Pareri