Marea Carte a Testelor de Personalitate. Teste Simple ca să te Cunoşti mai Bine

Marea Carte a Testelor de Personalitate. Teste Simple ca să te Cunoşti mai Bine
145,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Vrei să știi cât de popular sau de ambițios ești? Sau cât de romantic? Dacă ești o persoană sociabilă sau retrasă? Dacă ești lider înnăscut sau dacă preferi postura de executant? Ori poate simți că suferi de anxietate, dar nu știi cât de mult te afectează această problemă? Dar cu stima de sine cum stai?

Avem cu toții tendința să ne comparăm cu alții, suntem mereu dornici să înțelegem cine suntem cu adevărat, să aflăm de ce ne simțim și de ce acționăm în felul în care o facem și, mai important, ce anume am putea deveni dacă ni se oferă oportunitatea. Inspirate de studii, cercetări, sondaje de opinie și experiența clinică a unora dintre cei mai cunoscuți specialiști din științele sociale, psihologie și psihiatrie, testele propuse de Salvatore Didato îți oferă șansa de a te cunoaște mai bine.

Fiecare test în parte explorează o anumită trăsătura de caracter – ambiția, stima de sine, relațiile romantice sau din cadrul familiei, creativitatea, sexualitatea etc. - , iar explicațiile oferite la finalul acestor te vor ajuta să te descoperi, dar și să înțelegi de ce ai o anumită trăsătura de personalitate și, dacă e nevoie, ce poți face ca să te schimbi.

Tot ce trebuie să faci este să fii sincer și să te amuzi răspunzând, singur sau împreună cu prietenii, la întrebări.

Despre Autor

Dr. Salvatore V. Didato, psiholog clinician, a mai publicat bestsellerul Psychotechniques (1980). A apărut în numeroase emisiuni de radio și televiziune si a semnat articole de specialitate în publicații precum Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Parade și New York Times.

Rubrica sa, intitulată “Behavior Behind the News”, a câștigat aprecierea Asociației Americane de Psihologie, pentru “contribuția deosebită în domeniul psihologiei”.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Big Book of Personality Tests
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Litera
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-848-183-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri