Marea carte a jocurilor minții - 517 probleme de logică și matematică [Carte de buzunar]

Marea carte a jocurilor minții - 517 probleme de logică și matematică [Carte de buzunar]
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller Internațional

Potrivit informației amplasate pe coperta a patra de către Editure Litera, cartea ”Marea carte a jocurilor minții” de Ivan Moscovich s-a vândut în peste 400 000 de exemplare.

Descrierea Cărții

Probleme raţionale, provocări vizuale, enigme logice, ghicitori şi iluzii – în peste 500 de exerciții. Problemele sunt organizate în 12 secțiuni, cu 10 niveluri de dificultate, și fiecare dintre ele urmărește să te facă mai curios, mai intuitiv, mai inventiv, mai deștept.

Sunt îndrăgostit de jocuri. În ultimii patruzeci de ani am colecţionat, dezvoltat şi inventat mii şi mii de probleme. Unul dintre motivele pentru care sunt aşa pasionat de jocuri este acela că sunt convins că ele ne pot schimba modul de gândire. Ele ne pot permite să vedem lumea cu alţi ochi. Ele ne reamintesc să ne distrăm.

Fiecare problemă, ca Joc al minţii, are un grad de dificultate clasificat de la I la 10. Poţi decide să rezolvi întâi probleme de grad I şi 2, apoi să le încerci pe cele de grad 3 şi 4, dezvoltându-ţi astfel abilitatea de a rezolva probleme.

Poţi să lucrezi cu cartea şi pe sărite, alegând la început subiectele care te interesează cel mai mult, până când eşti gata să treci frontiera către lucruri pe care consideri că nu le cunoşti. Poţi realiza activităţile de unul singur, atunci când ai ceva timp liber pentru tine, şi le poţi amâna pe cele de tip joc pentru momentele când vei fi împreună cu prietenii. Ai prins ideea: totul este în funcţie de tine. Dar nu uita, trebuie să joci! - Autorul

Despre Autor

Ivan Moscovich este un bine-cunoscut inventator, creator de probleme matematice şi artist, autorul seriei Marea carte a jocurilor minții, pe care Washington Post o consideră: “O carte... care pune laolaltă matematica şi spectaculosul.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Little Big Book of Brain Games: 517 Ways to Stretch, Strenghten and Grow Your Brain
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-158-8
Dimensiuni: 10 x 15,2 cm
Greutatea: 0.4340

Pareri