Mare - Mic. Activități pentru Copiii de la 1 la 2 ani

Mai multe poze

Mare - Mic. Activități pentru Copiii de la 1 la 2 ani
36,00 MDL (9,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Colecţia Școala Celor Șapte Pitici oferă un program complex de activităţi destinate dezvoltării copilului din primele luni de viaţă până la intrarea în şcoală. Scopul principal al acestui program este acordarea unui suport specializat părinţilor, educatorilor şi altor persoane implicate în educarea şi instruirea copilului.

Cartile din colectie corespund programei si standardelor de instruire moderne, acoperind toate cunostintele impuse prin curriculumul pentru educatia timpurie.

Activitatile si sarcinile, precum si plansele color cu jocuri din fiecare carte va vor ajuta sa pregatiti copilul in toate domeniile instruirii prescolare, astfel incat el sa nu aiba dificultati atunci cand va deveni elev.

Colectia include peste 70 de titluri in serii de cate 10 carti, pe tematici diferite, pentru fiecare categorie de varsta. Utilizarea lor succesiva, pe parcursul a sapte ani, asigura formarea unor capacitati si aptitudini specifice varstei prescolare.

Cei sapte ani ai copilului reprezinta, in viziunea noastra, cele sapte culori ale curcubeului, cei sapte pitici din poveste, personaje care vor fi calauze ale copilului in lumea minunata a cunoasterii.

Fiecare an de studiu in Școala celor Șapte Pitici are o culoare proprie si teme variate, cu grade diferite de complexitate, astfel incat va va fi usor sa alegeti cartile si jocurile ce corespund nivelului de pregatire al copilului dumneavoastra.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 0-2 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 12
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-524-1
Dimensiuni: 21,5 x 29,2 cm
Greutatea: 0.1740

Pareri