Manualul Vindecătorului. Ghid de Inițiere în Terapii Energetice

Manualul Vindecătorului. Ghid de Inițiere în Terapii Energetice
86,00 MDL (21,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Traducere de Cezar Petrila

Ti-ai dorit de nenumarate ori, desigur, sa vindeci ori sa alini suferintele cuiva. „Manualul vindecatorului” te invata cum sa procedezi.

Nu este nimic complicat sau magic, fiecare dintre noi are asemenea abilitati innascute. Durerile de cap, raceala, chiar si afectiunile cronice pot fi tratate ori atenuate prin tehnici vibratorii folosind culorile, sunetele, uleiurile aromatice si elixirele preparate din flori. Metodele descrise te pot ajuta sa devii propriul tau vindecator.

Cuprins: Remedii vibratorii si sistemul energetic uman • Vindecarea vibratorie prin atingere • Semnificatia si puterea culorii • Principiile sunetului vindecator • Puterea elixirelor din flori si cristale • Prepararea si folosirea elixirelor pentru vindecare • Beneficiile aromelor si uleiurilor

Despre Autor

Ted Andrews este scriitor si profesor, fiind interesat de domeniul metafizic si de cel spiritual. Organizeaza seminarii, simpozioane, cursuri si ateliere pe teme legate de misticismul antic – analiza vietilor anterioare, interpretarea aurei si a visurilor, numerologie, Tarotul si Cabala ca metode de dezvoltare a potentialului interior. Este clarvazator si medium, avind atestate in hipnoza si acupunctura. Practica medicina holistica si medicina naturista, punind accentul pe formele ezoterice de vindecare – cu ajutorul muzicii, sunetelor si vocii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-594-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri