Manual Practic de Homeopatie. Noțiuni de Bază, Tratament și Materia Medică

Mai multe poze

Manual Practic de Homeopatie. Noțiuni de Bază, Tratament și Materia Medică

Preț de Listă: 216,00 MDL (54,00 RON)

Preț: 172,80 MDL (43,20 RON)

Economisești: 43,20 MDL (10,80 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Traducere de Gabriela Dima

Homeopatia, una dintre cele mai cunoscute si mai practicate forme de medicina neconventionala, isi propune sa vindece nu boala, ci individul, considerat unic si irepetabil, restabilind echilibrul dintre fizic si psihic.

Medicina homeopatica foloseste dilutii din anumite substante, netoxice si complet lipsite de efecte secundare. Manualul se constituie intr-un ajutor pretios atunci cind trebuie sa interveniti de urgenta, in lipsa sau in asteptarea medicului. Cititorul are la dispozitie un intreg repertoriu de situatii in care se pot aplica tratamente homeopatice, insotit de un indice analitic pentru o orientare rapida.

De asemenea, o sectiune consistenta prezinta trasaturile caracteristice fiecarui remediu in parte. Astfel, cititorul poate decide cu usurinta care este cel mai potrivit tratament pentru situatia cu care se confrunta.

Cuprins: Citeva notiuni indispensabile • Ghid pentru buna folosire a homeopatiei • Cele mai raspindite boli si afectiuni, de la A la Z: cum se manifesta si ce tratamente le corespund • Materia medica: ghid alfabetic al remediilor homeopatice, cu trasaturile lor caracteristice

Despre Autor

Ruggero Dujany, medic de profesie, a fondat in 1980, impreuna cu alti colegi, Centrul So-Wen din Milano, unde, pina in 1995, a predat homeopatie si acupunctura medicilor si studentilor la medicina. De peste zece ani practica si preda chineziologie aplicata. Este autorul a numeroase volume din medicina alternativa.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 312
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-46-0073-7
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri