Manual de stil. Gentleman

Manual de stil. Gentleman

Preț de Listă: 199,00 MDL

Preț: 149,00 MDL

Economisești: 50,00 MDL (25%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Dana Budeanu s-a format ca stilist la Londra, locul unde se lanseaza trenduri, unde stilul personal conteaza cel mai mult si unde personalitatea vestimentara este mai puternica decat oriunde.

Manual de stil. Gentleman va ajuta sa va creati propriul stil vestimentar, sa alegeti tinutele care vi se potrivesc perfect si sa va completati garderoba dupa reguli stilistice stricte.

“Aceasta a doua carte pe care am scris-o s-a nascut dintr-un imens sentiment de regret care nu are nimic in comun cu pornirile ce m-au impins catre prima incercare. Regretul s-a nascut din permanenta frustrare pe care o simt atunci cand merg pe strada si nu observ nici un gentleman. Nici macar unul. Ma refer, bineinteles, la o impresie creata doar de un prim contact vizual.

Barbatul din ziua de astazi este atat de din punct de vedere vestimentar, incat s-a transformat in ceva aproape imposibil de privit. In afara de peisajul superb din jurul liceelor unde, culmea, tinerii dau un incredibil exemplu de informatie stilistica si de adaptare vestimentara, restul, strada, tipa de prost-gust.

As vrea sa ma pot intoarce in timp, macar pentru o clipa, sa retraiesc vremurile in care o simpla privire asupra celor din jur inspira RAFINAMENT.” Dana Budeanu

Biografie

Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master in european business la London School of Economics, iar in prezent isi da doctoratul in integrare europeana la University College London.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 152
Editura: Nemira
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-143-178-9
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.5800

Pareri