Manual de Pregătire pentru Examenul D.E.L.E., Nivelul Intermediar

Mai multe poze

Manual de Pregătire pentru Examenul D.E.L.E., Nivelul Intermediar
317,00 MDL (79,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Manualul reprezinta un instrument necesar pentru pregatirea examenului D.E.L.E., nivelul intermediar - corespunzator nivelului B2 din Cadrul European de Referinta pentru Limbi Straine.

Fiecare proba a examenului (Comprension de lectura, Expresion escrita, Comprension auditiva, Gramatica y vocabulario, Expresion oral) este prezentata intr-un capitol separat, in care gasiti informatii generale – durata testului, numarul de exercitii incluse in proba respectiva, felul cum trebuie sa o abordati, punctarea raspunsurilor – si exercitii. Un alt capitol propune un model de test complet, pe care il puteti rezolva ca repetitie generala inainte de examenul oficial. Cheia exercitiilor prezenta la finalul cartii va ajuta sa va verificati cunostintele si sa va autoevaluati.

Textele de pe CD, citite de hispanici nativi, cu pronuntii diverse, au fost utilizate in examenele organizate de Institutul Cervantes.

Despre Autori

Rafael Pisot, doctor in filologie la Universitatea din Salamanca; master in Metodologia limbii spaniole la aceeasi universitate. A publicat diverse articole in reviste spaniole de specialitate, precum si antologia Anei Blandiana, Cosecha de angeles. La Polirom a publicat, in colaborare, Dictionar spaniol-roman de expresii si locutiuni (2002) si Dictionar roman-spaniol de expresii si locutiuni (2005). In prezent este profesor la Institutul Cervantes din Bucuresti.

Cristina Sava-Pisot, licentiata in Litere (spaniola engleza) la Universitatea „Al.I. Cuza”, Iasi, master in Metodologia limbii spaniole la Universitatea din Alcala de Henares (Madrid); profesor colaborator la Institutul Cervantes din Bucuresti; a urmat cursuri de specializare la Salamanca si Barcelona. Impreuna cu Rafael Pisot, a tradus din limba spaniola Inteligenta esuata de Jose Antonio Marina (Polirom, 2006), Viata eterna de Fernando Savater (Polirom, 2008), precum si poeme semnate de mai multi poeti spanioli pentru diferite reviste culturale din Romania, iar din romana a tradus Craii de Curtea Veche de Mateiu Caragiale (El Nadir, Valencia, 2008); in aceeasi colaborare, a publicat Manual de pregatire pantru examenul D.E.L.E. (nivel intermediar) (Polirom, 2007); in prezent, participa la proiectul de traducere „Observer Translation Project” coordonat de revista Observator cultural.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 312
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0762-4
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri