Manual de Limba Engleză pentru Profesioniști. Administrație. Drept. Finante, Bănci. Contabilitate. Secretariat

Mai multe poze

Manual de Limba Engleză pentru Profesioniști. Administrație. Drept. Finante, Bănci. Contabilitate. Secretariat
309,00 MDL (62,11 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cuvint inainte de Alexandru Budisteanu.
 
Un manual pentru invatarea limbii engleze profesionale la un nivel avansat.
 
Impartit in cinci sectiuni dedicate domeniilor abordate, manualul contine, pe linga descrierea detaliata a activitatilor de contabilitate, operatiuni bancare, afaceri sau drept, termenii specifici acestor activitati, notiuni de gramatica, precum si numeroase exemple practice. Sint clarificate, de asemenea, unele concepte care adeseori sint traduse si utilizate gresit, asigurindu-se o coerenta terminologica si lamurindu-se unele confuzii privind practica de afaceri din Romania, Marea Britanie si Statele Unite.
 
Formatul „in oglinda” al cartii permite analizarea cuvintelor in context, o mai buna intelegere a structurilor si expresiilor mai complicate si asimilarea rapida a materiei abordate. La final, cei interesati gasesc modele de formulare, liste cu termenii-cheie caracteristici acestor domenii si doi indici care faciliteaza cautarea anumitor cuvinte si expresii.
 
Din cuprins:

Infiintarea, modificarea si dizolvarea unei firme in Romania. Aspecte practice • Engleza juridica • Operatiunile bancare in Romania • Contabilitatea in Romania • Activitati de secretariat • Termeni-cheie

Recenzii

”Fie ca se doreste infiintarea unei firme in Romania sau inceperea unor operatiuni bancare, cartea este mai mult decit un ghid util, este un indrumar exact pentru a rezolva situatii de care profesionisii din domeniul afacerilor sau cel juridic se lovesc in mod constant.
Manualul este o resursa utila in bibliografia de specialitate prin profesionalismul transmiterii de informatii, dar si prin modul facil in care aceasta resursa poate fi folosita cu succes de catre oricine doreste o aprofundare pertinenta a limbii engleze profesionale si nu numai.” -- Andra Silvestru, 13 octombrie 2012, pe bookblog.ro

Despre Autor

Catalin Dracsineanu este traducator de specialitate, cu experienta in predarea limbii engleze la nivel universitar.

Pentru Editura Polirom a tradus volumele E.H. Carr, Criza celor douazeci de ani (1919-1939) (2011) si Johan A. Lybeck, Istoria globala a crizei financiare (2012).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 632
Editura: Polirom
Apariția: Aprilie 2012
ISBN: 978-973-46-2644-1
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.6500

Pareri