Manual Complet de Motociclism. 291 de Aptitudini Esenţiale

Mai multe poze

Manual Complet de Motociclism. 291 de Aptitudini Esenţiale
459,00 MDL (115,30 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cunoaşteţi echipamentul! Indiferent dacă vrei să îţi cumperi prima motocicletă, să faci o adaptare sau să te echipezi pentru stradă, această carte conţine informaţiile de care ai nevoie, privitoare la motociclete, căşti, articole de îmbrăcăminte şi altele.

Mergi pe motocicletă ca un profesionist! Recomandările şi trucurile de la piloţi profesionişti acoperă orice, de la cum să planifici naveta zilnică până la distracţia de o zi pe pistă sau excursia vieţii tale.

Continuă să mergi! Fii propriul mecanic. Aici găseşti ilustraţii şi instrucţiuni detaliate, care te ghidează prin activităţile de întreţinere, depanare şi reparaţii.


Despre AutorCycle World este cea mai mare publicație despre motociclism din lume, conținând articole despre motociclismul pe șosea, off-roadd și despre competițiile din toată lumea. Revista a fost înființată în 1962, de Joe Parkhurst, care, drept urmare, a intrat în Muzeul Celebrităților din Motociclism drept „persoana responsabilă de inițierea unei noi epoci de jurnalism obiectiv” în Statele Unite.

Cititorii iubesc revista pentru fotografiile sale uluitoare, informațiile practice, interactive și pentru incursiunile în lumea sportului, precum și pentru calitatea deosebită a articolelor sale și contribuțiile invitaților, de la piloți experimentați la celebrități ale culturii, ca Hunter S. Thompson. Mai mult de 310 000 de pasionați de motociclete citesc revista, în fiecare lună.

Mark Lindemann a fost editor asociat la minunata revistă Cycle, între 1982 și 1987, și, de atunci, este o prezență activă în industria motociclismului. Expert atât în motociclete de stradă, cât și în modelele enduro, însemnările lui arată că a mers cu mai mult de 750 de vehicule pe patru continente, dar numai câteva au încercat în mod activ să îl omoare.

În 2012, a primit prestigiosul premiu Joe Parkhurst oferit de Cycle World, pentru spirit sportiv. Pe lângă activitatea de la Cycle, scrierile sale au apărut în Cycle World, Motorcyclist, Cycle World Travel and Adventure, Supercycle, Garage și Outrider Journal.


Detaliile Produsului

Titlu Original: The Total Motorcycling Manual
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Litera
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-686-805-1
Dimensiuni: 19 x 24 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri