Mângâieri Străine (Top 10+) [Carte de Buzunar]

Mângâieri Străine (Top 10+) [Carte de Buzunar]
114,00 MDL (26,76 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba engleza de Dan Croitoru

Traducere revazuta

Aflati in vacanta intr-o posibila Venetie, Mary si Colin, protagonistii romanului Mingiieri straine, devin din ce in ce mai plictisiti unul de celalalt, pierduti pe vechile si intortocheatele stradute ale orasului. Intr-o noapte, il intilnesc pe Robert, un strain enigmatic, insistent, exagerat de amabil. Incetul cu incetul, Mary si Colin devin prizonierii fanteziilor violente si ai obsesiilor acestuia. 

Mingiieri straine a fost ecranizat in 1990 de regizorul Paul Schrader, cu Christopher Walken, Rupert Everett, Natasha Richardson si Helen Mirren in rolurile principale.

   

Despre Autor


 

Ian McEwan, unul dintre cei mai faimosi scriitori britanici contemporani, este autorul romanelor SolarPe plaja ChesilSimbataIspasire(laureat al National Book Critics Circle Award si W.H. Smith Literary Award), Amsterdam (distins cu Booker Prize), Durabila iubire,InocentulCopilul furat (pentru care a primit Whitbread Award), Ciinii negriMingiieri straine (amindoua nominalizate la Booker Prize) siGradina de ciment.

A scris si volumele de povestiri Prima dragoste, ultimele ritualuri (cistigator al Somerset Maugham Award) si In asternuturi. In anul 2011 i-a fost acordat Premiul Tirgului de carte de la Ierusalim.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 204
Editura: Polirom
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-973-46-4582-4
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri