Mănâncă și Arată Bine!

Mănâncă și Arată Bine!
220,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cartea "Mananca si arata bine!" deschide colectia EEA in cadrul careia mi-am propus sa public mai multe volume care sa aduca in atentia publicului importanta unui stil de viata sanatos. Si cum primul pas catre o viata echilibrata este o alimentatie pe masura, colectia debuteaza cu o carte in care am cuprins, pe langa retetele mele preferate, descoperite de-a lungul timpului in calatorii sau aflate de la prieteni, si principiile de baza ale unei nutritii sanatoase.

Cartea este structurata in cinci capitole, fiecare dedicat alimentatiei intr-un anumit moment al zilei: Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari si Sucuri si smoothi-uri, asa ca poate functiona ca un model de organizare sanatoasa a dietei zilnice. Pe langa retete, in carte este mentionat si numarul de calorii/portie , ceea ce face cu atat mai usoara folosirea informatiei de catre cititor in beneficiul structurarii propriului program alimentar echilibrat.

Manaca si arata bine a aparut in urma interesului pe care l-am sesizat in legatura cu dieta mea, interes aratat atat de catre presa, cunoscuti si fani cat si de catre cititorii fideli ai site-ului www.andreearaicu.ro unde, inca de la lansare, alimentatiei echilibrate i-am acordat o atentie deosebita.Am strans in aceasta carte toate aceste informatii si sper sa va fie de ajutor!

Vezi Video de la Lansarea Cărții

Despre Autor

Andreea Raicu (n. 18 iulie 1977, București, România) este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar. Este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație. Implicarea ei în modă este extrem de variată. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 227
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-93299-0-0
Dimensiuni: 23 x 21 cm
Greutatea: 0.7560

Pareri