Mănâncă, Roagă-te, Iubeşte [Carte Electronică]

Mănâncă, Roagă-te, Iubeşte [Carte Electronică]

Preț de Listă: 100,00 MDL (25,00 RON)

Preț: 69,00 MDL (17,25 RON)

Economisești: 31,00 MDL (7,75 RON) (31%)

    • 35 persoane au cumpărat acest produs.

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 100,00 MDL (25,00 RON)

Preț: 69,00 MDL (17,25 RON)

Economisești: 31,00 MDL (7,75 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

Pentru a putea descărca cu succes această carte electronică este necesar:

1. Să creați cont pe site și să achitați comanda online cu cardul bancar;

2. După finalizarea comenzii să accesați cartea în rubrica „Produse downloadate” din „Contul meu”;

3. Să deschideți cartea cu programul Adobe Digital Editions și să vă autentificați cu contul Adobe. 

Bestsellerul internațional Eat, Pray, Love, în traducere românească, este o carte de memorii a autoarei americane Elizabet Gilbert care se află în căutarea unor lucruri cu adevărat importante în Italia, India și Indonezia.

La 30 şi ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-şi poate dori o femeie ambiţioasă. Şi totuşi e asaltată de îndoieli, suferă de panică şi insatisfacţii. Urmează divorţul, prăbuşirea în depresie, o relaţie catastrofală... Aşa că Liz abandonează totul şi pleacă în lume de una singură. În Italia, gustă la dolce vita şi deliciile ei culinare, punând „cele mai fericite" 12 kilograme din viaţă.

În India, află într-un ashram, prin asceză (trezire la 3 dimineaţa, meditaţie şi frecat de podele), ce este căutarea spirituală, în Indonezia, încearcă să-şi reconcilieze trupul cu sufletul, să descopere echilibrul care se cheam fericire - şi îşi găseşte marea dragoste. Uneori, fericirea se află la capătul lumii. Călătoreşti ca să ajungi la tine însăţi. Ca să te descoperi.

 

Bestseller Internațional

Publicată în SUA în 2006, Eat, Pray, Love a fost timp de peste un an Numărul 1 pe lista celor mai bine vândute cărţi nonfiction a publicaţiei New York Times, Numărul 1 pe lista Booksense Paperback Nonfiction a Asociaţiei Librarilor Americani, a fost prezentată de Oprah Winfrey în celebrul ei show, stă la baza unui film cu Julia Roberts, are traduceri în 30 de limbi, s-a vândut, până în 2011, în 10 milioane de exemplare. - Editura Humanitas

 

Recenzii

”Nu ştiu să existe acum pe piaţă un scriitor pe care să-l citeşti cu mai multă plăcere ca pe Gilbert... Combustibilul textului lui Gilbert este un amestec de inteligenţă, spirit şi exuberanţă colocvială practic irezistibilă...” -  Jennifer Egan, New York Times Book Review

”Felul ironic, lipsit de reticenţe în care Gilbert îşi povesteşte extraordinara ei călătorie îl face până şi pe cel mai cinic cititor să viseze la ziua în care îl va găsi pe Dumnezeu în străfundul unei peşteri din India sau, cine ştie, într-o felie transcendentă de pizza.” - Erika Schiekel, Las Angeles Times

 

Citate Preferate

”A avea un copil e ca si cum ti-ai face un tatuaj pe fata. Inainte sa te bagi in asa ceva, trebuie sa fii absolut sigura ca vrei asta.”

”Intr-o casnicie exista intotdeauna doua persoane, fiecare cu votul ei, cu parerile ei, cu decizii care se bat cap in cap cu ale celuilalt, cu dorinte si limite proprii.”

”…ne inventam intotdeauna personajele jucate de partenerii nostri, le cerem sa fie ce vrem noi sa fie, apoi suferim cand refuza sa joace rolurile respective.”

”…divort sinistru – “a avea zilnic, timp de 2 ani, cate un accident de masina grav”.”

”Dumnezeu nu-ti tranteste niciodata o usa in nas fara sa-ti deschida o fereastra.”

”Imi cumparam in fiecare saptamana flori, ca si cum m-as fi vizitat pe mine insami la spital.”

”…italiana e cea mai frumoasa si mai seducatoare limba din lume, si nu sunt singura care crede asta.
Dar niciunul dintre noi nu e ce-i trebuie celuilalt.”

”Cred ca oamenii au tot felul de moive pentru a face copii – cateodata din simpla dorinta de a da viata, cateodata pentru ca nu au de ales, alteori pentru a se agata de partener sau pentru a avea un mostenitor, cateodata fara nici un motiv.”

-- Blogul Alinei Calistru http://calistru.wordpress.com/

 

”Până la urmă, „frumuseţea atrage frumuseţe”.”

Probabil că un suflet pereche adevărat e cea mai importantă persoană pe care ţi-e dat să o întâlneşti în viaţă, pentru că-ţi dărâmă toate prejudecăţile şi te obligă să te trezeşti.”

Dragostea e întotdeuna complicată. Dar, dragă, asta nu înseamnă că oamenii ar trebui să nu se mai iubească. Uneori, e nevoie să ne mai frângem şi inimile. O inimă frântă e un semn bun. Înseamnă că măcar a încercat.”

Prezentul e singurul loc in care-l poti gasi pe Dumnezeu, acum e singurul moment in care o poti face.”

Asa cum e fumatul pentru plamani, tot asa sunt si resentimentele pentru sufletul omului; chiar si un singur fum e nociv.”

”Ne spunea că oamenii au tendinţa să considere fericirea un noroc care dă peste ei, ceva ce te va învălui, ca vremea frumoasă, dacă soarta îţi surâde. Doar că fericirea nu funcţionează aşa. Fericirea e consecinţa propriului efort. Te lupţi pentru ea, munceşti pentru ea, insişti, uneori mergi până la capătul pământului în căutarea ei. Trebuie să participi mereu la manifestările lucrurilor bune care îţi apar în viaţă. Iar când atingi o stare de fericire, nu trebuie niciodată să leneveşti, să renunţi la a o menţine: trebuie să te străduieşti din răsputeri să înoţi contra curentului, ca să fii veşnic în unda fericirii, ca să pluteşti mereu deasupra ei. Căci dacă nu faci asta sentimentul lăuntric de mulţumire se va scurge încet-încet din tine. E uşor să te rogi când ai nevoie de ajutor, dar să continui să te rogi chiar şi când criza a trecut e ca un proces de cicatrizare, care-ţi ajută sufletul să păstreze tot ce a reuşit cu greu să dobândească.”

”Nu m-a salvat nici un prinţ. M-am salvat singură.”

-- Blogul Alexandrinei Croitor, http://sandaloveslife.wordpress.com

 

Despre Autor

ELIZABETH GILBERT (n. 1969 în Waterbury, Connecticut; studii de științe politice la New York University) a devenit celebră odată cu apariția volumului autobiografic Mănâncă, roagă-te, iubeşte (2006), megabestseller internaţional (10 milioane de exemplare publicate în lume, traduceri în 30 de limbi) apărut în românește la Humanitas în 2008 (60 000 de exemplare publicate până la începutul lui 2011), ecranizat în 2010, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în rolurile principale.

Volumul de povestiri Pelerinii (1997; Premiul Pushcart şi nominalizare pentru Pen/Hemingway Award în 1998), apărut și el în românește (Humanitas, 2010), reprezintă debutul ei literar. Au urmat romanul Stern Men (2000; în curs de apariţie la Humanitas sub titlul Bărbații de pe punte), volumul non-fiction Ultimul bărbat american (2002; Humanitas, 2009), finalist în competiţia pentru două premii importante - National Book Award şi National Book Critics Award, volumul autobiografic deja menționat şi continuarea lui, Şi am spus da. O poveste de iubire (Committed. A Skeptic Makes Peace with Marriage), devenită curând bestseller în SUA.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-50-3695-9
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: