Managementul Public ca Artă, Știinţă şi Profesie

Managementul Public ca Artă, Știinţă şi Profesie
38,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Autorul accentuează momentele referitoare la importanţa relativă a actorilor din prim-plan şi a instituţiilor din fundal într-o prezentare corectă a statului american.
Capitolul al II-lea trece în revistă activitatea specialiştilor în administraţie publică al căror ţel este cunoaşterea mai bună a funcţiei executive prezentate ca management administrativ. În capitolul al III-lea se descrie pe larg cum au încercat cercetătorii în domeniul managementului public din comunitatea politicilor publice să evite situaţiile ambigue, conflictuale în această sferă.

Capitolul al IV-lea relevă contrastele dintre perspectiva experienţială şi cea analitică referitoare la managementul public, autorul susţinînd că este nevoie de măsură cînd accentuăm dimensiunea analitică a performanţei manageriale. În următorul capitol, al V-lea, L.E. Lynn conturează nivelul de cunoştinţe adecvate „practicii analitice“ şi trece în revistă conceptele şi instrumentele generale ce pot servi ca bază de cercetare şi predare pentru practica astfel stabilită.

Implicaţiile de jurisdicţie ale diferitor moduri de a crea şi aplica diverse cunoştinţe în practica profesională sînt studiate în capitolul al VI-lea.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 184
Editura: Arc
Apariția: 2011
ISBN: 9975-61-344-6
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri