Managementul Performanței. Strategii de Obținere a Rezultatelor Maxime de la Angajați

Managementul Performanței. Strategii de Obținere a Rezultatelor Maxime de la Angajați
252,00 MDL (63,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 

Traducere de Cristina Popa.

Bazat pe analiza comportamentului, managementul performantei implica metode de evaluare a activitatii angajatilor, feedbackuri privind atingerea sau nu a obiectivelor personale, de echipa sau organizationale, sisteme de recompense si beneficii.

Cartea este utila in special managerilor, care vor afla ce ii motiveaza pe angajati, ce anume ii incurajeaza sa lucreze la potentialul maxim, cum sa le stimuleze creativitatea ori care este rolul intaririi pozitive sau negative. Prin aplicarea celor mai noi si mai eficiente metode motivationale prezentate, managerii de succes vor putea obtine acel tip de performanta individuala ce are ca rezultat final performanta organizationala de exceptie.

Cuprins: Pericolele managementului traditional • Uimitoarea putere a intaririi pozitive • Abordarea stiintifica a leadership-ului • Transformarea bunelor intentii in performanta de virf • Revitalizarea locului de munca

Despre Autor

Aubrey C. Daniels este presedintele companiei Aubrey Daniels & Associates, Inc. (Atlanta, Georgia), o firma de consultanta in domeniul managementului care ajuta companiile sa-si rezolve problemele legate de productivitate, calitate, costuri, educatie si siguranta. Este unul dintre cei mai cunoscuti oratori si autori in domeniul resurselor umane si si-a instituit propriul sistem de management in mai bine de doua sute de organizatii din Statele Unite, Canada, Mexic, Marea Britanie, Franta si Italia; a lucrat in strinsa colaborare cu clienti notabili precum 3M, GTE, Goodyear, Hewlett-Packard, Allied Systems, Rubbermaid si Honeywell. Dr. Daniels este fondatorul si editorul revistei Performance Management.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 973-46-0426-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri