Managementul evenimentelor Personale, Organizaţionale, Internaţionale

Mai multe poze

Managementul evenimentelor Personale, Organizaţionale, Internaţionale
230,00 MDL (46,23 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu o importanta majora din punct de vedere socio-economic, evenimentele organizate de profesionisti sint din ce in ce mai solicitate. De la conferinte, sesiuni de instruire sau stringeri de fonduri si pina la forumuri mondiale, toate au devenit o industrie estimata, in prezent, la citeva miliarde de euro.
 
Autorii analizeaza aceasta piata aflata in plina dezvoltare, oferindu-le celor interesati informatiile necesare pentru organizarea unui eveniment, cum ar fi locul ideal care sa-l gazduiasca, metodele de promovare ori eventualele riscuri. Fiecare etapa este prezentata in detaliu, cu recomandari, strategii si metode de evitare a potentialelor probleme, pentru organizarea unui eveniment de succes.
 
Din cuprins: Abordarea conceptuala a managementului evenimentelor • Initierea si documentarea evenimentelor • Planul de marketing si promovarea evenimentelor • Locul, amenajarile speciale si productia evenimentelor • Servicii si programe pentru participantii la evenimente • Resursele umane ale evenimentelor • Planificarea financiara a evenimentelor • Managementul riscurilor evenimentelor • Inchiderea si evaluarea evenimentelor
 

 

Despre Autor

 

Dumitru Oprea, profesor la Universitatea „Al.I. Cuza” Iasi, a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Iasi (1975) si a obtinut titlul stiintific de doctor in economie la ASE Bucuresti, in 1986. Este conducator de doctorat in specializarea „Informatica economica”. Din ianuarie 1996 este decanul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor; din septembrie 1992 este Director Executiv al Centrului Romano-American de Dezvoltare a Intreprinderilor Private Iasi.

A publicat la Editura Polirom: „Analiza si proiectarea sistemelor informationale economice” (1999), „Sisteme informationale pentru afaceri” (in colaborare, 2002), „Sisteme informationale pentru manageri” (in colaborare, 2002) si „Protectia si securitatea informatiilor” (2003).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Polirom
Apariția: Martie 2016
ISBN: 978-973-46-5970-8
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri