Managementul Ecologic la Diferite Niveluri. Particularităţile Funcţionării şi Căile de Armonizare

Managementul Ecologic la Diferite Niveluri. Particularităţile Funcţionării şi Căile de Armonizare
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Lucrarea examinează particularităţile sistemelor managementului ecologic (SME) la diferite niveluri ierarhice, oferindu-ne o descriere detaliată a tuturor elementelor SME, inclusiv a politicii ecologice şi a instrumentelor sale, tendinţelor evoluării acestora în context global, regional (european), subregional (cazul Uniunii Europene şi a Comunităţii Statelor Independente), naţional şi corporativ.

O atenţie specială se acordă identificării problemelor şi aspectelor functionării SME la aceste nivele, analizei particularităţilor SME şi organizării cooperării lor în cadrul statelor federale. În final, lucrarea prezintă unele reflecţii asupra noţiunii de ME ierarhic şi asigurării sinergismului şi armonizării funcţiilor SME la nivelele invocate.

Despre Autor

Arcadie Capcelea este doctor în geografie, activează la Banca Mondială în Sectorul de mediu pentru ţările Europei şi Asiei Centrale în calitate de specialist superior pentru problemele ecologice.

Este autorul a peste o sută de lucrări publicate în domeniul geomorfologiei, geoecologiei, protecţiei mediului şi al dezvoltării durabile.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 320
Editura: Știința
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-9975-67-878-0
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: