Managementul Culturii Organizaționale. Pași Spre Succes

Managementul Culturii Organizaționale. Pași Spre Succes

Preț de Listă: 150,00 MDL (37,50 RON)

Preț: 99,00 MDL (24,75 RON)

Economisești: 51,00 MDL (12,75 RON) (34%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O cultura organizationala a succesului isi propune sa imbunatateasca vechile practici fara a pierde din spiritul traditiei. Cum poate un conducator sa implementeze un echilibru benefic?

Studiile de caz adunate de autori in cei peste douazeci de ani de munca in organizatii ne arata pasii care trebuie urmati pentru realizarea acestui echilibru. Sint oferite solutii privind exercitarea si distribuirea autoritatii, promovarea valorilor considerate esentiale, precum si modul in care trebuie gestionate relatiile informale existente in cadrul organizatiei.

Cartea este destinata tuturor celor ce doresc sa transforme vechea structura organizationala a firmei pe care o conduc sau in care lucreaza intr-una a succesului.

Cuprins: Cultura organizationala determina succesul • De la supraveghetor la coordonator • Capcane de evitat • Obstacole in calea schimbarii • Ceasul desteptator • Oamenii vor sa le pese • Eliminarea inamicului din interior • Zona de progres • Sase pasi spre succes

Despre Autori

Charles B. Dygert, doctor al Universitatii de Stat din Ohio, unde a lucrat timp de nouasprezece ani, specialist in management, a primit Council of Peers Award for Excellence din partea National Speakers Association. In calitate de conferentiar pe probleme de leadership, motivatie, productivitate si teambuilding, Dygert a realizat peste 2.500 de prezentari in Statele Unite ale Americii si in lume. Este autorul bestsellerului Success is a Team Effort (Motivational Enterprises International, 1993).

Richard A. Jacobs este licentiat al Universitatii Lehigh. In prezent, este director executiv al companiei TEC din Columbus, Ohio, unde pregateste viitori directori executivi. A predat in cadrul programului de master al Universitatii Franklin, unde lucreaza alaturi de Charles B. Dygert.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 184
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0369-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri