Managementul Carierei. Ghid Practic

Mai multe poze

Managementul Carierei. Ghid Practic

Preț de Listă: 220,00 MDL (55,00 RON)

Preț: 110,00 MDL (27,50 RON)

Economisești: 110,00 MDL (27,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Peste trei sferturi dintre angajati sint nemultumiti de slujbele lor, dar nu intrevad o solutie. Julie Jansen, consilier pe probleme de cariera, va ofera sansa sa faceti schimbarile dorite, analizind sase motive care conduc la insatisfactie profesionala: lipsa sensului, rutina, ezitarea, plictiseala si plafonarea, dorinta de a fi pe cont propriu si apropierea pensionarii.

Cu ajutorul exercitiilor si chestionarelor elaborate pentru fiecare dintre cele sase situatii, veti putea sa va evaluati activitatea si sa stabiliti ce tip de munca vi se potriveste.

Cuprins: De ce doriti sau credeti ca este necesar sa va schimbati locul de munca? • In ce situatie profesionala va aflati? • Valori, atitudini si pregatirea pentru schimbare • Trasaturi de personalitate, interese si aptitudini preferate • Cum ajungeti unde v-ati propus? • Cele 10 chei ale succesului • Cautarea unui loc de munca - ghid practic

Despre Autor

Julie Jansen este consultant in formare profesionala pentru numeroase firme si persoane fizice: a ajutat manageri, avocati, intreprinzatori si agenti de vinzari sa-si mareasca eficienta profesionala sau sa inceapa o cariera de succes. Sustine conferinte pentru asociatii, organizatii nonprofit si corporatii din SUA si semneaza articole in National Business Employment Weekly. De aceeasi autoare: You Want Me to Work With Who? Eleven Keys to a Stress-Free, Satisfying and Successful Work Life No Matter Who You Work With (Penguin, 2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0552-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri