Managementul Artelor în Stil Antreprenorial

Managementul Artelor în Stil Antreprenorial
50,00 MDL
  • Cumpără 2 exemplare cu 45,00 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

În secolul XXI se simte o nevoie stringentă de cunoştinţe în domeniul managementului şi în sectorul cultural. Cartea Managementul artelor în stil antreprenorial le va ajuta studenţilor, pedagogilor, artiştilor, practicienilor să aplice teoria managementului în activitatea organizaţiilor culturale.

Cazurile prezentate, numeroasele exerciţii practice, bazate pe realităţi din întreaga lume, conferă acestei lucrări un caracter internaţional. Ultima parte a cărţii oferă un studiu cu privire la competenţele de lucru în reţeaua interculturală. competenţe care vor constitui cheia succesului lucrătorilor din sectorul artistic şi managerilor din domeniul artelor în cadrul unei comunităţi globale dominate de revoluţia digitală şi de artagrement, într-un context diversificat.

Despre Autor

Giep Hacioort născut în 1948 a studiat dreptul la Universitatea din Utrecht şi a susţinut teza de doctorat în economie la Şcoala de Afaceri din Olanda din cadrai Universităţii Nyenrode. în calitate de lector şi director al Centrului de Artă şi Economie al Şcolii de Arte din Utrecht, el este responsabil, între altele, de gestionarea proiectelor de instruire internaţionale.

A participat la seminarele savanţilor de talie mondială, cum ar ft Igor Ansoff, Peter F. Dracker şi Henry Mintzberg şi a predat în calitate de lector invitat Ia Universitatea îageionă din Cracovia, la Universitatea Witwatersrand (Johannesburg) şi la Universitatea din New York.

În cărţile şi publicaţiile sale, autorul abordează subiecte privind antreprenoriatul cultural, managementul cultural strategic, proiectele culturale şi politicile culturale. în 1998 el a iniţiat un program de masterat în domeniul managementul artelor şi mass-media în context european (M AAMMKC) la Şcoala de Arte din Utrecht.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Art Management. Entrepreneurial style
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Epigraf
Apariția: 2005
ISBN: 9975-924-60-3
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.4560

Pareri