Managementul Activității de Mentenanță

Managementul Activității de Mentenanță
60,00 MDL (15,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prefata de Marc Gabriel. In ultimii ani, economia mondiala, teatrul unei adevarate minirevolutii industriale, a impus acoperirea unei functii importante, si anume implementarea unui serviciu de mentenanta.

In ultimii ani, economia mondiala, teatrul unei adevarate minirevolutii industriale, a impus acoperirea unei functii importante, si anume implementarea unui serviciu de mentenanta, oferind posibilitatea de a anticipa defectiunile si de a planifica interventiile, pentru eficientizarea procesului de intretinere si reparare a echipamentelor industriale. Lucrarea se adreseaza specialistilor in economie, managerilor de intreprinderi si, nu in ultimul rind, studentilor facultatilor de profil din tara.

Cuprins: Introducere in problematica managementului activitatii de mentenanta • Mentenanta productiva totala • Metode de management al activitatii de mentenanta • Managementul activitatii de mentenanta prin costuri • Managementul activitatii de mentenanta prin bugete • Eficienta activitatii de mentenanta

Despre Autori

Ion Verzea este sef de lucrari la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, Catedra de Management si Ingineria Sistemelor de Productie. Din 1999 este doctor in stiinte tehnice al Universitatii "Henri Poincare" Nancy I, Franta, activind in calitate de cercetator-doctorand in cadrul CRAN, cel mai prestigios laborator de cercetare in domeniul Mentenantei Industriale din Franta. In colectia Collegium. Stiinte economice a Editurii Polirom a publicat volumul Managementul activitatii de mentenanta (in colab.).

Marc Gabriel este profesor universitar la ESSTIN (Ecole Superieure des Sciences et Technologie de l'Ingenieur de Nancy), Universitatea "Henri Poincare". A creat in 1981 specializarea denumita "Mentenanta Industriala", singura care pregateste la ora actuala ingineri de mentenanta in Franta. Conduce aceasta sectie in cadrul Departamentului ISYPRO (l'Ingenierie des Systemes de Production). Detine numeroase functii pe linga mari intreprinderi europene. Este consilier tehnic permanent al proiectului european Maine (EUREKA).

Daniel Richet este consultant specialist in Ingineria Sistemelor de Productie si Mentenanta Industriala, detinind functia de Director General al ADEPA, Montrouge, Franta. Are o bogata experienta profesionala in domeniu, activind mai mult de 10 ani ca expert al Ministerului Industriei. Este reprezentant din partea guvernului francez in programele industriale R&D EUREKA, avind in coordonare multe alte programe europene in domeniul mentenantei si sigurantei in functionare. In acelasi timp, activeaza ca profesor in diverse universitati franceze (ESSTIN, ENSMP, ENS CACHAN).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Polirom
Apariția: 1999
ISBN: 973-683-335-6
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri