Mai presus de Timp

Mai presus de Timp

Preț de Listă: 103,00 MDL

Preț: 82,40 MDL

Economisești: 20,60 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

La petrecerea de nuntă a lui Alix Madsen cu Jared Montgomery, vărul mirelui, Graydon, nu-și poate lua ochii de la domnișoara de onoare, Toby Wyndam. Este fascinat de ea, dar nu numai pentru frumusețea ei discretă sau pentru modul în care îl face să râdă.

Toby posedă abilitatea cu adevărat remarcabilă de a-l deosebi pe Graydon de geamănul său identic, Rory, şi conform unei legende de familie, un asemenea har o transformă în Adevărata lui dragoste. Dar Graydon știe că nu există nici o posibilitate ca ei să fie vreodată împreună, căci, în calitate de moștenitor regal, trebuie s-o ia de soție pe femeia cu rang nobil care a fost aleasă pentru el.

Cu toate acestea, atras de Toby, o roagă să-l ajute să se ascundă pe insula Nantucket pentru o săptămână, departe de responsabilitățile oficiale. Cum amândoi ştiu că nu pot avea o relație amoroasă, își promit că nu vor fi decât prieteni.

Dar magia insulei şi forțe necunoscute intervin, aruncând asupra lor o vrajă seducătoare, convingându-i că, dacă le este destinat să fie împreună, trebuie să lupte să schimbe trecutul, dar și viitorul. 

 

Despre Autor


 

Jude Deveraux este celebră pentru romanele sale de dragoste, dintre care peste 30 au ajuns pe lista de bestselleruri a New York Times. Cărţile ei au fost traduse în 18 limbi şi vândute în 60 de milioane de exemplare. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: For all time
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Editura: Litera
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-165-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri