M-am Însurat cu o Păpușă Gonflabilă

M-am Însurat cu o Păpușă Gonflabilă

Preț de Listă: 36,00 MDL

Preț: 19,00 MDL

Economisești: 17,00 MDL (47%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Personajul principal, Francis, este un tânăr părăsit de iubirea lui. Jean, un prieten de-al său încearcă să-l ajute să depăşească momentul. Nicio fată nu-l poate convinge să o uite pe prima. Aşa încât descoperă că o păpuşă gomflabilă seamănă la chip cu vechea iubire.

Nici chip să se despartă de obiect. Ajunge, chiar, spre disperarea lui Jean, să o ducă şi la Operă. Mai apoi să se însoare cu ea. Când s-ar spune că fac o “familie” reuşită vine şi momentul culminant. Francis se îndrăgosteşte de o femeie care are un ursuleţ de pluş şi-şi sparge consoarta.


Recenzii

”Încă de la început, Louis-Thomas Pelletier citează pe Oscar Wilde: “Femeile sunt făcute pentru a fi iubite, nu pentru a fi înţelese. Cartea este o satiră a cuplului de azi. Umorul lui Louis-Thomas Pelletier se amestecă simplu cu grotescu într-un volum în care amăgirile bat realităţile.” -- Bookblog.ro

M-am însurat cu o păpușă gonflabilă este o carte în care autorul tratează cu umor fin cele mai negre situații din relația dintre un bărbat și o femeie, este o satiră excelentă, cu situații imprevizibile și personaje bine surprinse cu cele mai inedite moduri de a gândi.” -- Alex Sima, www.townportal.ro

”În cartea dată autorul ne redă starea de disperare a personajului care este dispus să mearga la cel mai straniu și neobișnuit lucru, căsătoria cu o papușă gonflabilă, dar pînă la urmă dragostea il readuce la viața pe Francis.” -- Railean Cristina

O carte ce mi-a adus o seară plină de zâmbete și bună dispoziție. Este o povestioară pozitivă care se petrece în Montreal, Canada, în care eroul romanului Francis este afectat de părăsirea de către iubita sa Genevieve.

Tânărul încearcă o mulțime de tehnici de uitare de la întâlniri organizate de prietenul său Jean și până la procurarea unei păpuși gonflabile. Dar nu acestea îl fac pe Francis să uite de fosta iubire.

Recomand pentru cei care au apreciat romanul ”Dragostea durează 3 ani” de Frederic Beigbeder, dar și tuturor celor care preferă romanele neobișnuite presărate cu mult umor.” -- Ion Bargan


Despre Autor

Pelletier Louis-Thomas este un scriitor canadian și specialist în marketing. A absolvit regie și marketing, lucrând ulterior la radio. A continuat să lucreze în publicitate la mai multe companii. În 2001, a decis să devină freelancer pentru ca să aibă mai mult timp pentru proiectele ce-l fascinează.

Este autorul cărților: J'ai epouse Une Poupee Gonflable: Roman (M-am însurat cu o păpușă gonflabilă, editura Cartier), Manana: Roman și Si les Poules Avaient des Dents.

www.ltpelletier.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: J'ai epouse Une Poupee Gonflable: Roman
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Cartier
Apariția: 2004
ISBN: 9975-79-290-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1420

Pareri