Luptă pentru Visul Tău

Luptă pentru Visul Tău
227,00 MDL (50,89 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ruben Gonzalez, autorul bestsellerului „Curajul de a reusi“, dar si castigatorul mai multor premii de specialitate, ne arata ce putem face pentru a avea o putere de concentrare mai mare, pentru a da dovada de disciplina, incredere si curaj – trasaturi esentiale daca vrem sa ne atingem scopurile. Putem prelua controlul asupra propriilor vieti afland secretele succesului de la un sportiv de exceptie, al carui succes s-a extrapolat ulterior si in mediul de business.

Ne putem insusi acum secretele succesului de la o persoana perfect indreptatita sa vorbeasca despre ele. Ruben Gonzalez nu numai ca nu a fost un sportiv talentat, ci, mai mult, s-a apucat sa se antreneze pentru proba de sanie abia cand a implinit 21 de ani. In ciuda tuturor circumstantelor, dupa patru ani concura la Jocurile Olimpice de la Calgary.

La 47 de ani s-a inscris in aceeasi competitie, de data aceasta la Vancouver. Daca principiile prezentate in aceasta carte au functionat in cazul lui, atunci ti se pot aplica si tie. Vei gasi aici modalitati testate in timp pentru:

  • Consolidarea increderii si eliminarea temerilor
  • Amplificarea pasiunii si a hotararii
  • Atingerea potentialului maxim
  • Transformarea infrangerii in victorie
  • Indeplinirea ambitiilor de-o viata

 

Despre Autor


 

Ruben Gonzalez -- speaker internațional de excepție. Multiplu medaliat olimpic. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Fight for Your Dream: How to Develop the Focus, Discipline, Confidence and Courage You Need to Achieve Your Goals
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Amaltea
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-973-162-140-1
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.1300

Pareri