Lupta mea. Cartea întai: Moartea unui Tata

Lupta mea. Cartea întai: Moartea unui Tata
192,00 MDL (48,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Oare putem reînvia copilăria? Devenit părinte, Karl Ove Knausgård se regăsește în fața propriului eu, un puști sensibil, care crește în umbra unui frate sociabil, a unei mame adesea absente și a unui tată cu accese de mânie imprevizibile.

Maturizarea lentă a sentimentelor, flirturile neliniștite, pasiunea pentru rock și dificultatea de a-l pronunța pe „r“ care îi îngreunează existența... creionează romanul unui adolescent hipersensibil.

O calătorie afectivă de o fidelitate absolută, cu accente de lumină pură, o poveste deopotrivă intimă și universală, care pune problema capacității literaturii de a descrie viața, nimic altceva decât viața, dar viața în toate aspectele ei. 

 

Recenzii


 

„... extrem de sincer, Knausgård... vrea să ne intro - ducă în cotidianul vieții, care este uneori vizionar, alteori banal, alteori profund semnificativ, dar, prin forța lucrurilor, absolut obișnuit pentru că ni se întâm - plă pe tot parcursul vieții și tuturor...“ -- The New Yorker
 
„O reușită rară. Nici un scriitor din generația sa nu egalează combinația lui Karl Ove Knausgård de talent, stil, spirit de observație și originalitate...“ -- Dagens Naeringsliv
 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 448
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2015
ISBN: 978-606-741-899-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri