Lună cu Lună Anul Adună [Carte Electronică]

Mai multe poze

Lună cu Lună Anul Adună [Carte Electronică]
12,99 MDL (3,05 RON)

* cîmpuri obligatorii

12,99 MDL (3,05 RON)

Descriere

”Mihai Vîlcu dorea mai demult să scrie o carte pentru micii săi cititori, care să fie nu doar distractivă, dar şi cognitivă. Socializarea copiilor cu datinile şi obiceiurile populare, proprii lunilor şi anotimpurilor anului, mai ales prin prisma viziunii artistice a autorului, ni se părea o idee binevenită şi inspirată.

Răsfoind această nouă apariţie editorială vă veţi convinge că ea este utilă şi pentru cititorii mai în vârstă. Dacă doreşti să ai viitor, trebuie să-ţi cunoşti trecutul în toate diversitatea lui. Cartea „Lună cu lună anul aduna' se înscrie în acest context şi merită să fie prezentată în bibliotecile personale ale fiecărui cititor; dornic de noi cunoştinţe.” -- Vlad Arhip

Despre Autor

Mihai Vîlcu s-a născut la 15 iunie 1958, în satul Hîrtop, raionul Cantemir în familia intelectualilor Agafia și Panait Vîlcu. A activat în calitate de pedagog, apoi de jurnalist, pentru merite deosebite în muncă a fost decorat cu medalia "Meritul civic".

Este autorul a cinci plachete cu versuri: "Geneza", "Ecliptica", ”Ploi cu vise", "Pe o palmă de Univers" şi "Un buchet de poezii—flori culese din cîmpii"; textierul volumului de romanţe: "Mereu de tine-mi este dor„." în colaborare cu compozitorul Pavel Anton. În prezent este director de departament în cadrul Agenţiei informaţionale de Stat "Moldpres", concomitent deţinînd funcţia de redactor-şef al publicaţiei periodice ”Pro Farmacia".

Detaliile Produsului

Limba: Română
Grupa de Vârstă: 3-5 ani, 6-8 ani
Apariția: 2012
ISBN: 978-9975-53-155-9
Format eBook: PDF
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone
Compatibil cu Kindle: Da
Dimensiunea Fișierului: 10 MB
Pagini Ediție Print: 16

Pareri