Lumină în amurg

Lumină în amurg
72,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Pentru că-l iubesc pe Lucien, îl iubesc cu o dragoste ce nu va pieri decât odată cu mine. Iar dumneavoastră ați crezut că inima mea era de vânzare! Ce mult trebuie să mă disprețuiți!Resping cu groază acest târg ruşinos. Îl iubesc pe Lucien. Îl iubiți şi dumneavoastră. Foarte bine: să aleagă!

Şi acum cred că nu mai avem ce să ne spunem. În loc să plece, fiica milionarului îngenunche, apoi îngăimă cu un glas pe care lacrimile îl făceau şi mai de neînțeles.

– Îl iubesc şi, dacă el nu mă iubeşte, am să mor! Fie-ți milă!

 

"Romanul  "Lumină în amurg", apărut în anul 1884 cu titlul original "Vânzătoare de pâine", este cel care a câștigat trofeul admirației mele. Un roman cu totul captivant, autorul împletește teme ca ticăloșenia, mila, ura, răzbunarea, dragostea, jertfa, dreptatea.. ca în final să primim romanul așa cum este el minunat, educativ și care pune pe gânduri. Este povestea de viață a câtorva personaje, poveste ce durează 21 de ani, perioadă în care personajele își schimbă identitatea, dispar, reapar, este o crimă ce se cere a fi descoperită, este dragostea care înflorește și se cere a fi împărtășită, nedreptatea ce așteaptă să fie răzbunată, cu fiecare pagină cititorul caută pedeapsa pentru răufăcători. Romanul  "Lumină în amurg" este pană ce cartea mea preferată, este cartea care m-a învățat ca "Dreptatea învinge în cele din urmă!"" -- Ludmila Buguș, cititoare Bestseller.md

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-817-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Cartea mea preferata
Romanul "Lumină în amurg", apărut în anul 1884 cu titlul original "Vânzătoare de pâine", este cel care a câștigat trofeul admirației mele. Un roman cu totul captivant, autorul împletește teme ca ticăloșenia, mila, ura, răzbunarea, dragostea, jertfa, dreptatea.. ca în final să primim romanul așa cum este el minunat, educativ și care pune pe gânduri. Este povestea de viață a câtorva personaje, poveste ce durează 21 de ani, perioadă în care personajele își schimbă identitatea, dispar, reapar, este o crimă ce se cere a fi descoperită, este dragostea care înflorește și se cere a fi împărtășită, nedreptatea ce așteaptă să fie răzbunată, cu fiecare pagină cititorul caută pedeapsa pentru răufăcători. Romanul "Lumină în amurg" este pană ce cartea mea preferată, este cartea care m-a învățat ca "Dreptatea învinge în cele din urmă!"
Evaluarea
Parerea lui Bugus Ludmila / (Plasată la data 14.10.2013)