Longevitatea: O Viaţă în Plus. De ce să Trăim mai Mult?

Longevitatea: O Viaţă în Plus. De ce să Trăim mai Mult?
134,00 MDL (30,04 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia Sa fii sanatos deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Am primit un dar minunat: o viata in plus! Cercetarile au aratat, fara nici un dubiu, faptul ca, in curand, locuitorii din tarile dezvoltate ale acestei planete vor primi drept bonus 15 pana la 20 de ani de viata in plus. si, o veste si mai buna, ne vom putea bucura de acest supliment de existenta in deplina sanatate si chiar intr-o forma excelenta.

Avem motive sa declaram solemn: este vorba despre o adevarata revolutie, despre una reala, care ne transforma, in mod durabil, corpul, comportamentul, felul de a gandi, dar care transforma totodata echilibrul societatii noastre, viitorul copiilor si pe cel al adolescentilor. O schimbare majora in istoria noastra, care ne priveste in mod direct pe toti, indiferent de varsta pe care o avem.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 5948486000709
Dimensiuni: 15,5 x 22 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri