Logodnă în Înalta Societate

Mai multe poze

Logodnă în Înalta Societate
97,00 MDL (22,77 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cele mai bune planuri au rezultate surprinzătoare... când intervine pe neașteptate dragostea...

Devon Mathewes, contele de Kerrich, are un plan prin care să reintre în grațiile reginei Victoria. Mai întâi, trebuie să angajeze o guvernantă neatrăgătoare și trecută de prima tinerețe. Apoi, trebuie să facă în așa fel încât să adopte un orfan, ceea ce îi va conferi cu siguranță o aură de respectabilitate. Și, în cele din urmă, trebuie să obțină garanția că orfanul lui și guvernanta îi vor pune într-o lumină bună atât caracterul, cât și reputația, fără a-i deranja în nici un fel viața de chipeș cuceritor.

Pentru a accepta postul de guvernantă, domnișoara Pamela Lockhart de la Distinsa Academie de Guvernante are câteva condiții stricte. Devon Kerrich trebuie să aibă un comportament decent, precum și o realizare extraordinară care să uluiască nu numai înalta societate, dar și pe Pamela însăși.

În plus, trebuie să i se permită ei să aleagă, așa cum dorește, orfanul potrivit. Și, cel mai important, Devon trebuie să-i jure că nu va încerca să-i dezgroape trecutul și, cu atât mai puțin, să afle adevărul din spatele celor mai ascunse secrete ale sufletului ei.

Dar, desigur, toate regulile sunt făcute pentru a fi încălcate…

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 306
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-205-9
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3100

Pareri