Limitele spiritului. Academia Vampirilor. Vol. 5

Limitele spiritului. Academia Vampirilor. Vol. 5

Preț de Listă: 326,00 MDL (81,50 RON)

Preț: 163,00 MDL (40,75 RON)

Economisești: 163,00 MDL (40,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dimitri i-a acordat lui Rose o ultimă șansă. Dar alegerea făcută de ea nu a fost cea bună... Dupa o lunga si tulburatoare calatorie pana in orasul natal al lui Dimitri din Siberia, Rose Hathaway s-a intors la Sf. Vladimir - si la cea mai buna prietena a ei, Lissa. Sunt in pragul absolvirii, iar fetele de-abia asteapta ca viaja de dincolo de porțile de fier ale Academiei sa inceapa.

Dar inima lui Rose inca mai tanjeste dupa Dimittri, si stie prea bine ca el pandeste ascuns undeva, nu departe. Nu a reusit sa-l ucida atunci cand a avut sansa. Iar acum, cele mai rele temeri ale ei sunt pe cale sa se adevereasca - Dimitri, strigoiul, o vaneaza.

Numai ca de data aceasta nu mai vrea s-o convinga sa i se alature, ci s-o ucida.

Despre Autoare

Richelle Mead - este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată.

În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid (Taine de sucub reprezentând al cincilea volum, după Tristeţi de sucub, Nopţi de sucub, Vise de sucub şi Patimi de sucub), iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, din care Editura Leda a publicat deja toate cele şase volume.

În anul următor, a lansat cea de-a treia serie de autor, Dark Swan. Succesul rapid al cărţilor ei i-a impus un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de şaisprezece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top în New York Times Bestseller List.

Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seatt le, împreună cu soţul ei şi patru pisici.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 576
Editura: Leda
Apariția: 2010
ISBN: 973-102-308-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: