Limbajul Trupului şi Mincinoşii. Cum să Detectezi Minciunile care ţi se spun în Fiecare Zi

Limbajul Trupului şi Mincinoşii. Cum să Detectezi Minciunile care ţi se spun în Fiecare Zi
219,00 MDL (49,10 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Madalina Sofron.

Ati descoperit ca rudele sau colegii de munca va mint si ca cel mai bun prieten v-a tradat? Ati fost inselat de partenerii de afaceri? Nu sinteti singurul caruia i s-a intimplat asa ceva. Lumea este plina de mincinosi si de victime ale acestora. Pornind de la exemplele unor persoane celebre care au incercat sa insele publicul, ca O.J. Simpson, Lance Armstrong, Bill Clinton si Lindsay Lohan, Limbajul trupului si mincinosii va invata sa studiati gesturile, mimica si intonatia celorlalti pentru a descoperi adevaratele lor intentii.

Astfel veti sti daca interlocutorii dumneavoastra sint sinceri sau vor sa va insele si nu veti mai fi niciodata victima minciunilor si a mincinosilor.

Din cuprins:
Ce este minciuna? • Cele sapte motive pentru care mint adultii • Mincinosii de pe Internet • Limbajul trupului la un mincinos • Limbajul fetei la un mincinos • Vocea mincinosului • Continutul discursului • Ochii mincinosi • Profilul celui mai toxic mincinos: psihopatul/sociopatul
 

Despre Autor 

Dr. Lillian Glass, deţinătoare a trei doctorate în consiliere, psihologie şi deficienţe de comunicare, este „Prima doamnă a comunicării“ a Statelor Unite ale Americii. A scris mai multe bestselleruri, printre care se numără: He Says, She Says: Closing the Communication Gap Between the Sexes; A Successful Vocal Image şi Toxic People: 10 Ways of Dealing With People Who Make Your Life Miserable. Timp de cinci ani a fost reporter pe domeniul psihologiei la postul de televiziune KABC din Los Angeles, iar astăzi este unul dintre cei mai căutaţi psihologi din domeniul mass-media.

 

Lillian Glass a fost numită „Prima doamnă a comunicării“ din Statele Unite ale Americii. Este expertă în comunicare, este specializată în consiliere psihologică, autoare de bestselleruri, orator motivaţional şi o importantă personalitate mediatică.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Polirom
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-973-464-288-5
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri