Limbajul Secret al Copiilor. Cum să-ţi Înţelegi Mai Bine Copilul

Limbajul Secret al Copiilor. Cum să-ţi Înţelegi Mai Bine Copilul

Preț de Listă: 258,00 MDL (64,50 RON)

Preț: 129,00 MDL (32,25 RON)

Economisești: 129,00 MDL (32,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cum îţi poţi ajuta copilul să fie mai sigur pe el, să-și depășească temerile și coșmarurile, să-și facă mai repede prieteni și să înţeleagă diferenţa dintre bine și rău? Accentuând asupra nevoii esenţiale a copiilor de a fi ascultaţi, înţeleși și acceptaţi, psihologul Lawrence E. Shapiro le oferă părinţilor și educatorilor cheia limbajului „secret" al copiilor.

Folosindu-și experienţa de zeci de ani în terapia copiilor, pediatrul american prezintă o mulţime de tehnici și exerciţii ludice de comunicare nonverbală, bazate pe gesturile și expresia facială a copilului, pe inflexiunile vocii, pe postură, dar și pe jocurile, poveștile și visele sale preferate.

Lawrence E. Shapiro este pediatru și specialist în educaţia parentală. Fost director al Centrului Naţional al Copiilor din Washington, psihologul american este cunoscut datorită apariţiilor sale mediatice, dar și mulţumită celor peste douăzeci de cărţi, printre care Cum să crești un copil cu o inteligenţă emoţională ridicată și Terapie scurtă pentru copii. Jocurile sale terapeutice sunt folosite de mii de specialiști în sănătate mintală.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Secret Language of Children. How to Understand What Your Kids Are Really Saying
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 496
Editura: Trei
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-707-448-5
Greutatea: 0.3500

Pareri