Limbajul Secret al Bebelușilor: Ce spune Copilul prin Mimică și Gesturi

Limbajul Secret al Bebelușilor: Ce spune Copilul prin Mimică și Gesturi
253,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Bebelușii se exprimă într-un „limbaj secret“ care se bazează pe grimase și gesturi, pe zâmbete și scâncete, pe gângureli și plânsete. Cartea interpretează nuanțele subtile, dar importante ale acestui tip de comunicare nonverbală, astfel încât îți poți da seama ce își dorește cu adevărat copilașul tău.

Cea mai simplă dintre acțiuni – un deget ridicat, o privire peste umăr, un zâmbet timid – este semnul unor gânduri surprinzător de complexe. De la o jucărie aruncată ce vrea să spună „Hai la joacă!“ până la o mișcare a capului ce sugerează „Hai să cădem la pace!“, Limbajul secret al bebelușilor explorează semnalele înnăscute pe care copiii le folosesc pentru a-și exprima nevoile, dorințele, sentimentele, preferințele și dispozițiile.

Susținută de studii științifice de autoritate, dar și de experiența autorilor ca părinți și educatori,această carte oferă exemple grăitoare despre ce face și ce vrea să spună copilul, precum și despre cum pot scoate la iveală aceste acte de comunicare înțelesuri diverse atât pentru părinții experimentați, cât și pentru cei novici.

Decodarea rapidă și corectă a mesajelor unui nou-născut reprezintă cheia de boltă pentru o familie cu un bebeluș fericit și părinți încrezători. Limbajul secret al bebelușilor elucidează misterele limbajului corporal al copilului mic, oferindu-ți acele cunoștințe necesare pentru a-ți înțelege mai bine pruncul.

Despre Autori

Sally și Edwin Kiester au scris în colaborare mai mult de două mii de articole pe teme de pediatrie și de îngrijire a copilului.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Secret Language of Babies: The Body Language of Little Bodies
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 191
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-675-902-4
Dimensiuni: 20,2 x 22,2 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri