Limbajul Florilor [Carte Electronică]

Limbajul Florilor [Carte Electronică]

Preț de Listă: 89,99 MDL (22,50 RON)

Preț: 62,10 MDL (15,53 RON)

Economisești: 27,89 MDL (6,97 RON) (30%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

Preț de Listă: 89,99 MDL (22,50 RON)

Preț: 62,10 MDL (15,53 RON)

Economisești: 27,89 MDL (6,97 RON) (30%)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

BESTSELLER NEW YORK TIMES

„Un debut strălucit. Vanessa Diffenbaugh merită să i se ofere un buchet de bouvardia (entuziasm), gladiole (mi-ai pătruns în inimă) şi lisianthus (apreciere). La care trebuie adăugată şi o garoafă roz (nu te voi uita).“ (The Washington Post)

Pentru că nu avut niciodată un cămin, pentru că nu a simţit niciodată dragostea maternă, un copil abandonat nu poate rosti cuvântul „mamă“, nu ştie ce înseamnă „acasă“. După o copilărie în care nu s-a simţit iubită, Victoria nu crede în nimic şi nu se încrede nimeni. Nu are prieteni, dar are un dar aparte: în mâinile ei, florile parcă prind viaţă. Acest har o va ajuta să-şi câştige traiul alături de Renata, proprietara unei florării.

Când începe să alcătuiască buchete urmând legile limbajului florilor, Victoria află puterea tămăduitoare a frumuseţii lor fragile. Treptat, cu teamă de necunoscut, tânăra face ucenicia prieteniei şi a sentimentelor. Însă va putea ea să le ceară iertare celor pe care i-a rănit şi, încercarea supremă, să dăruiască dragostea de mamă?

Vanessa Diffenbaugh: „În roman am vrut să explorez latura psihologică a trăirii în ne-iubire“ -- Citește un interviu cu autoarea!

Video despre Carte


Recenzii

„Un roman fascinant, în care florile ţin locul vorbelor pe care o inimă nedeprinsă cu dragostea nu le poate rosti. În sufletul protagonistei din Limbajul florilor fiorul descoperirii iubirii se împleteşte cu durerea greşelilor teribile din trecut.“ (Star Tribune)

„O surprinzătoare Jane Eyre a zilelor noastre!“ (San Francisco Chronicle)

„Limbajul florilor este o splendidă meditaţie despre izbăvire şi, mai ales, despre iertarea şi generozitatea născute din iubire.“ (Paula McLain, autoarea romanului Soţia din Paris)

„O experienţă emoţională de o intensitate aproape insuportabilă.“ (The Boston Globe)

Despre Autor

http://www.humanitas.ro/files/author/photo/diffenbaugh-vanessa.jpgVanessa Diffenbaugh s-a născut în 1978 la San Francisco şi a crescut la Chico în California. După ce a studiat scrierea creativă şi pedagogia la Stanford, a predat tinerilor din comunităţi defavorizate noţiuni de istoria artei şi de arta scrisului. A lucrat apoi pentru mai multe asociaţii non-profit având ca scop integrarea socială a tinerilor provenind din orfelinate, adoptând chiar ea un copil din aceste centre.

A fondat Camelia Network, care şi-a propus să creeze pe internet o comunitate naţională de ajutorare a tinerilor de peste optsprezece ani ieşiţi de sub tutela căminelor de copii sau a asistenţilor maternali. Locuieşte împreună cu familia sa în Cambridge, Massachusetts. Limbajul florilor, puternicul roman de debut al Vanessei Diffenbaugh, apărut la Random House în 2011, a devenit un fenomen editorial internaţional, fiind publicat în peste 40 de ţări şi având cifre de vânzare record.

Foto: Brenda Bisharat Photography

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Language of Flowers
Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: 2013
ISBN: 978-973-689-555-5
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 328

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă:

 •   Tunelul [eBook]
  -31%

  Tunelul [eBook]

  Preț de Listă: 64,00 MDL (16,00 RON)

  Preț: 44,16 MDL (11,04 RON)

  Economisești: 19,84 MDL (4,96 RON) (31%)

 •     Soţia din Paris [Carte Electronică]
  -31%

  Soţia din Paris [Carte Electronică]

  Preț de Listă: 99,00 MDL (24,75 RON)

  Preț: 68,31 MDL (17,08 RON)

  Economisești: 30,69 MDL (7,67 RON) (31%)