Limba Română. Caiet de Redactare. Clasa a II-a

Limba Română. Caiet de Redactare. Clasa a II-a
53,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Acest auxiliar a fost gandit, respectand programa in vigoare, ca o  completare a Manualului de Limba Română, orientandu-se in principal pe  dezvoltarea exprimarii scrise, in corelatie cu cititul.

S-a tinut cont ca aceasta  componenta va fi urmarita si evaluata periodic de-a lungul intregii scolaritati,  incepand cu clasa a II-a, in viziunea noii Legi a invatamantului.

Elevii sunt invatati astfel sa se exprime corect si liber in diferite situatii  de comunicare (sa dezvolte raspunsuri la intrebari, sa-si spuna parerea, sa  motiveze, sa-si argumenteze ideile), sa observe realitatea si sa-si imagineze o scena, un personaj, un final, in functie de propria personalitate si sensibilitate, transpunand totul intr-un limbaj clar, bogat si expresiv.

Copiii vor dobandi deprinderea sa scrie cu usurinta texte si compuneri  frumoase si variate, ceea ce ii va ajuta sa capete incredere in fortele proprii,  pentru ca orice elev poate scrie compuneri bine structurate si frumoase, daca aplica ceea ce a invatat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 112
Apariția: 2011
ISBN: 9789731231556
Dimensiuni: 16,5 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri