Limba Neogreacă. Curs Practic. Contine CD

Limba Neogreacă. Curs Practic. Contine CD
289,00 MDL (72,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Editia a III-a revazuta si adaugita.

Aflat la a treia editie, cursul practic de neogreaca pune la dispozitia celor interesati, pe linga materialul revizuit, un CD audio care permite o mai buna intelegere a particularitatilor fonetice ale limbii si insusirea unei pronuntii corecte.

„Filologul Valeriu Mardare este cunoscut in Romania prin traducerile din limba neogreaca si prin lucrarile sale lexicografice. Acest volum ofera cititorilor romani un excelent curs intensiv de limba neogreaca, structurat in 30 de lectii, insotit de un compendiu gramatical si de un microdictionar grec-roman/roman-grec.

Textele si lexicul prezinta ipostaze din viata cotidiana moderna, iar notiunile fundamentale de gramatica sint prezentate gradat si contrastiv; exercitiile, numeroase si variate, sint rezolvate la sfirsitul manualului. Prin calitatile sale stiintifice si didactice, prezentul curs intensiv este un instrument remarcabil pentru a invata limba neogreaca si, in acelasi timp, un ghid practic de traducere din limba romana in limba neogreaca.” 

 

Despre Autor

Valeriu Mardare este profesor, traducator si publicist, doctor in filologie. Are o bogata experienta in predarea limbii neogrecesti. A fost distins cu Premiul Asociatiei Traducatorilor de Literatura din Grecia in anul 2004.

De acelasi autor: Limba neogreaca (Τα νέα ελληνικά). Curs practic, editia a III-a revazuta si adaugita (cu CD), Polirom, Iasi, 2007 (editia I, 2002; editia a II-a, 2004); Ghid de conversatie roman-grec, editia a II-a (editia I, 2001), Polirom, Iasi, 2006.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0636-8
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: