Limba Japoneză. Caiet de Exerciții. Simplu și Eficient

Mai multe poze

Limba Japoneză. Caiet de Exerciții. Simplu și Eficient
202,00 MDL (50,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Caietul de exercitii va ajuta sa va perfectionati cunostintele practice de limba japoneza, putind fi utilizat ca material complementar pentru orice manual sau curs. Prima parte contine teste de gramatica si casete cu informatii teoretice prezentate schematic pentru incepatori, in timp ce partea a doua va familiarizeaza cu sarcinile specifice examenului Japanese Proficiency Test, propunind exercitii de intelegere a textelor japoneze.

Pe linga cheia si traducerea exercitiilor, care permit verificarea raspunsurilor la teste, in volum gasiti un compendiu de gramatica util pentru recapitularea notiunilor teoretice.
 
Din cuprins:

Substantivul • Adjectivul • Pronumele • Numeralul • Verbul • Adverbul • Texte si vocabular • Cheia si traducerea exercitiilor • Compendiu de gramatica japoneza

Despre Autor

Neculai Amalinei (n. 1951), inginer, traducator, redactor, editor executiv si director de publicatie, preocupat de inginerie lingvistica si cultura japoneza. Este editor executiv al lucrarii Kanji in 60 de texte, publicata de Editura Business Print cu asistenta financiara oferita de Japan Foundation, Urawa, Japonia.

La Editura Polirom semneaza traducerea si comentariile la Cartea celor cinci cercuri. Gorin no Sho de Miyamoto Musashi (ed. I, 2000; ed. a II-a, 2013), Cursul practic de Karate Do (2006), volumul Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (in colaborare, 2012), Dictionarul japonez-roman de Gakushu Kanji (in colaborare cu Jack Halpern, 2008) si Dictionarul japonez-roman (in colaborare cu Jack Halpern, 2013). Presedinte al asociatiei Centrul de Studii Japoneze Shogun din Iasi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2012
ISBN: 978-973-46-2593-2
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri