Limba Italiană. Simplu și Eficient.(Contine CD)

Limba Italiană. Simplu și Eficient.(Contine CD)
206,00 MDL (51,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Editia a II-a revazuta si adaugita.

Destinata deopotriva elevilor, studentilor si autodidactilor, Limba italiana. Simplu si eficient prezinta intr-un limbaj accesibil si intr-o succesiune logica elementele fundamentale de pronuntie, vocabular si gramatica. Pentru o buna fixare a notiunilor teoretice, fiecare lectie propune exercitii a caror rezolvare poate fi consultata la finalul cartii.

Pe CD figureaza textele si vocabularul din cadrul lectiilor, precum si principalele chestiuni gramaticale, in lectura unor nativi italieni, in vederea insusirii unei pronuntii corecte.

Cuprins: Pronuntia • Formule de salut • Substantivul • Pronumele • Adjectivul • Verbul • Exercitii • Cheia exercitiilor

 

Despre Autori

Dragos Cojocaru preda limba si literatura italiana la Facultatea de Litere din cadrul universitatii „Al.I. Cuza” Iasi. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversatie roman-italian (2000), Ghid de conversatie roman-spaniol (2001), Ghid de conversatie italian-roman (2003), Limba italiana. Simplu si eficient (2003), Ghid de conversatie spaniol-roman (2003), Benvenuti! Manual de conversatie in limba italiana (in colaborare cu Gabriela E. Dima, 2003)

Mirela Aioane este lector dr. de limba italiana la Facultatea de Litere a Universitatii „Al.I. Cuza”, Iasi. A publicat studii de lingvistica in reviste de profil (Analele Stiintifice ale Universitatii „Al.I.Cuza”, Studia Antiqua et Archaeologica, Journees de la Francophonie) si a participat cu comunicari de specialitate la sesiuni stiintifice organizate de universitatile din Iasi si Bucuresti. Este autoarea volumelor Forme alocutive si reverentiale in limbile romanice. Pronumele alocutive in limbajul publicitar (2003)

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0700-6
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri